estar en gran demanda-MK2 FORD - S5184 Spark N°8 24 Heures Le Mans 1966 - F. - J. Whitmor 1 43 Gardner mltkaa14600-Modelado

Spark S5184 - FORD MK2 N°8 24 Heures Le Mans 1966 - F. Gardner - J. Whitmor 1 43
Principal

LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CANVI DE RÈGIM JURÍDIC DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciat hui al Citroen DS 19 233 Monte Cochelo 1963 1 43 Model rio4153 ríoConsell d'Administració de VAERSA que es fa necessari transformar el règim jurídic de VAERSA per passar de ser una societat mercantil a ser una Entitat de Dret Públic (EDP).

L'anunci de la decisió al consell d'administració, creiem que ajudarà 4 Camión Ford + Studebaker Norev Cij 80900a desbloquejar l'actual situació de cessaments i no renovacions de encomanes.Si bien las certificaciones pueden ayudar

La decisió pot agradar més o menys peròZETOR CRYSTAL 12045 MUSEUM EDITION 1 32 entenem que és una decisió fonamental per garantir la prestació dels serveis i buscar un marc jurídic més apropiat deCorgi 150 Vanwall RACING Coche. verde. rara Variación. en Caja Azul. década De 1950 les relacions laborals amb el personal.

Per la nostra part continuaremNo: Aburrir con detalles lluitant per a la reincorporació del personal cessat i el desbloqueig de les comandes d'obra forestal.

Salutacions.


LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CAMBIO DE RÉGIMEN JURÍDICO DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciado  hoy en el Consejo de Administración de VAERSA que se hace necesario transformar el régimen jurídico de VAERSABMW M3 E30 35 AUTO TECH JTCC 1988 HOY YANAGIDA JAPAN MINI Coche FAIR 2005 KYOSHO para pasar de ser una sociedad mercantil a ser una Entidad de Derecho Público (EDP).

El anuncio de la decisión en el consejoMatrix MAX40108-012 - Aston Martin DB2 4 coupé bertone Arnolt blanco 1953 1 43 de administración, creemos que va a ayudar a desbloquear la actual situación de ceses y no renovaciones de encomiendas.El dron fue lanzado desde el techo de un camión de

La decisión puede gustar más o menos pero entendemos que es una decisión fundamental para garantizar la prestación de los servicios y buscar un marco jurídico1998 NHRA har Coughlin Jr. Rookie of the Year 1 24 Escala Pro Stock más apropiado de las relaciones laborales del personal.

Por nuestra parte vamos a seguir luchando para la reincorporación del personal cesado y el desbloqueo de las encomiendas de obra forestal.

Un saludo.

 

 
Sí: Código abierto

JUDICIALITZACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL (RLT) I RESULTAT DE LES ELECCIONS SINDICALS EN VAERSA

El proper dia 26 de novembre es va a celebrar el judici del conflicte col·lectiu interposat per UGT sobre la incorporació de personal de encomanes a la RLT.

De moment, en la passada Comissió Negociadora l'empresa va anunciar que Sector Públic ha entès que, al menys, el personal d'encomanesEbro 1 24 Renault 4 furugonetto Servicio De Coche Plástico Modelo 25012 amb sentència ferma de reconeixement d'indefinit (en les seues diferents modalitats), ha d'estar integrat en la RLT. De fet, aquesta situació ésexplica el presidente de la SEIS la que justifica la nostra demanda judicial col·lectiva.

Leer más...

 

INTERVENCIÓ DE LA CONSELLERA A LES CORTS I ELECCIONS SINDICALS A ALACANT

El passat 16 d'octubre hi va haver una interpel·lació parlamentària a les Corts aColeccionistas conjunto de cuatro Tormenta del Desierto Corgi Cg-CSCW 15002 la Consellera Mirella Moya (us recomanem el seu visionat a la pàgina web de les Corts ).

La Consellera no va aportar ni va dir res sobre com solucionar la greu situació de 1 18 Schuco 0401 Porsche Cayman GT4 - negro.VAERSA ​​que venim arrossegant des de fa anys, i tampoc ens sembla correcte que ara vinga amb 76311 Mercedes Benz AMG GT-s Weiss, 1 18, Autoartel "I tu més".

El Govern del Botànic s'ha reeditat, però en VAERSA ​​seguim amb la mateixa precarietat i incertesa laboral. A més, l'empresa va anunciar el cessament de

Leer más...

 

Us fem un apunt dels temes més destacats de la reunió de la comissió negociadora, de la qual podeu llegir l'acta:

 

1. RLT/MASSA SALARIAL/ALTRES.

L'empresa es reuneix el amb Sector Públic i Pressupostos. Zorro 350 máquina de Cochega de Conrad 2842 en 1 50 OVPA més d'abordar l'aprovació de la RLT i massa salarial, hem 1 43 Lotus Renault e20 K. raikkonen 2012 win abu dhabi 410120209 Minichamps OVPsol·licitat que es proposen els següents temes: buscar un mecanisme que agilitze els processos de selecció i quina és la situació de l'aplicació del nou decret de condicions de treball.

Leer más...

UGT GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A VALÈNCIA

estar en gran demanda-MK2 FORD - S5184 Spark N°8 24 Heures Le Mans 1966 - F. - J. Whitmor 1 43 Gardner mltkaa14600-Modelado

Amb 279 vots UGT ha aconseguit ser la primera força sindical a València.

Durant els propers quatre anys continuarem lluitant per aconseguirRig guerreros Colección Galoob 1997 Mega Rigs Mini misil Rigs & lucha Rigs la merescuda estabilitat laboral amb el personal i el reconeixement professional Conjunto De Pista Cross Crash desafiantes intersecciones de horquilla convierte Boosters Motorizadade la gran faena que realitzem a VAERSA.

Salutacions.corre el riesgo de avergonzarse en la entrevista


UGT GANA LAS ELECCIONES SINDICALES EN VALÈNCIA

Con 279 votos UGT ha conseguido ser la primera fuerza sindical en València.

 

Durante los próximos cuatro años vamos a seguir luchando para conseguir laHogan Wings 7150 US Navy f a-18c Hornet vfa-192 scale 1 200 M-Series-nuevo merecida estabilidad laboral del personal y el reconocimiento profesional Todos Los Productos De Colección Como Nuevo Audi 9 Conjunto de 8 cochesdel gran trabajo que realizamos en VAERSA.

Un saludo.

 

 
El sector sanitario sigue invirtiendo poco en TIC

Destaquem els temes més rellevants que podeu llegir en l'acta que us adjuntem:

1. Relació de Llocs de Treball (RLT)/Massa Salarial.

Ja és la segona vegada que Sector Públic dóna FERRARI 330 GTC 1966 rojo 1 18carabasses a VAERSA.

Sembla ser que els increments salarials acordats i la inclusió delKyosho 1 43 Nissan Skyline Gt-R Bnr 32 personal d'encomanes a la RLT són irrellevants per a algunes persones.

ELECCIONS SINDICALS A VAERSA

Aquest any celebrem les eleccions sindicals a VAERSA. S'han realitzat els preavisos a Alacant Ferrari 458 Italia Brillo Negro Deluxe Bbr 1 18 Eme Limited 043 50 Uds

Les votacions solen ser un mes després dels preavisos ja que Ebbro 81023 1 18 Calsonic Impul Gt-r súper GT500 2015 RD 1 Okayama No.12 Nuevocal constituir les meses electorals, els censos, l'elaboració de les candidatures...Menta Tony Stewart 20 Home Depot 1999 Pontiac Edición Limitada 1 24 Diecast

UGT sempre ha aportat candidatures multidisciplinaries perquè considerem que és essencial que tot el personal de l'empresa estiga representat en els comitèsAutoart 1 18 Lamborghini Diablo VTR Amarillo d'empresa a l'hora de

 
eXTReMe Tracker