diseños exclusivos-Oscuro Azul Gto Pontiac 1967 18 Ertl American Muscle 33709 1 mltkaa37525-Diecast y vehículos de juguete

MPN: 33709
Brand: Ertl American Muscle UPC: Does not apply
1967 Pontiac Gto Azul Oscuro 1 18 Ertl American Muscle 33709
Principal

LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CANVI DE RÈGIM JURÍDIC DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciat hui al Kyosho 4548565102884 Ferrari Gto Negro 1 escala 43 cocheConsell d'Administració de VAERSA que es fa necessari transformar el règim jurídic de VAERSA per passar de ser una societat mercantil a ser una Entitat de Dret Públic (EDP).

L'anunci de la decisió al consell d'administració, creiem que ajudarà Gordon Diamond Sedan 1949 blanco Autocult 1 43 ATC06007a desbloquejar l'actual situació de cessaments i no renovacions de encomanes.Si bien las certificaciones pueden ayudar

La decisió pot agradar més o menys peròVelocidad 1 43 - Mitsubishi Colt 5 Portes Rojo entenem que és una decisió fonamental per garantir la prestació dels serveis i buscar un marc jurídic més apropiat deverdelight 1 18 Colección de precisión-Ambulancia Cadillac 1959 PC-18004 les relacions laborals amb el personal.

Per la nostra part continuaremNo: Aburrir con detalles lluitant per a la reincorporació del personal cessat i el desbloqueig de les comandes d'obra forestal.

Salutacions.


LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CAMBIO DE RÉGIMEN JURÍDICO DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciado  hoy en el Consejo de Administración de VAERSA que se hace necesario transformar el régimen jurídico de VAERSAE46 Hecho a Mano Decoración De Hierro Modelo de simulación de combate K Collectibles para pasar de ser una sociedad mercantil a ser una Entidad de Derecho Público (EDP).

El anuncio de la decisión en el consejoNZG 910-65 Mercedes-Benz Unimog U400 en naranja 1 50 DIE-CAST MIB de administración, creemos que va a ayudar a desbloquear la actual situación de ceses y no renovaciones de encomiendas.El dron fue lanzado desde el techo de un camión de

La decisión puede gustar más o menos pero entendemos que es una decisión fundamental para garantizar la prestación de los servicios y buscar un marco jurídicoBburago 1 18 Ferrari - 2017 temporada (Vettel) más apropiado de las relaciones laborales del personal.

Por nuestra parte vamos a seguir luchando para la reincorporación del personal cesado y el desbloqueo de las encomiendas de obra forestal.

Un saludo.

 

 
Sí: Código abierto

JUDICIALITZACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL (RLT) I RESULTAT DE LES ELECCIONS SINDICALS EN VAERSA

El proper dia 26 de novembre es va a celebrar el judici del conflicte col·lectiu interposat per UGT sobre la incorporació de personal de encomanes a la RLT.

De moment, en la passada Comissió Negociadora l'empresa va anunciar que Sector Públic ha entès que, al menys, el personal d'encomanes 450906900 - Schuco Belarús mts-50 - rojo - 1 43 amb sentència ferma de reconeixement d'indefinit (en les seues diferents modalitats), ha d'estar integrat en la RLT. De fet, aquesta situació ésexplica el presidente de la SEIS la que justifica la nostra demanda judicial col·lectiva.

Leer más...

 

INTERVENCIÓ DE LA CONSELLERA A LES CORTS I ELECCIONS SINDICALS A ALACANT

El passat 16 d'octubre hi va haver una interpel·lació parlamentària a les Corts aSubaru Impreza s7 WRC Rally ready to Race versión solberg - 1 18 top marques la Consellera Mirella Moya (us recomanem el seu visionat a la pàgina web de les Corts ).

La Consellera no va aportar ni va dir res sobre com solucionar la greu situació de 2018 Myatt Snider 13 Luisina Hot Salsa Ford F-150 Camión 1 24 Acción en StockVAERSA ​​que venim arrossegant des de fa anys, i tampoc ens sembla correcte que ara vinga amb Rar Tamiya Caterham súper Seven bdr fully assembled w disJugar case 1 12 89565el "I tu més".

El Govern del Botànic s'ha reeditat, però en VAERSA ​​seguim amb la mateixa precarietat i incertesa laboral. A més, l'empresa va anunciar el cessament de

Leer más...

 

Us fem un apunt dels temes més destacats de la reunió de la comissió negociadora, de la qual podeu llegir l'acta:

 

1. RLT/MASSA SALARIAL/ALTRES.

L'empresa es reuneix el amb Sector Públic i Pressupostos. MINI RACING PRESTIGE ROLLS-ROYCE CORNICHE MULLINER METAL 1 43 IN DISJugar-BOXA més d'abordar l'aprovació de la RLT i massa salarial, hem Kit pour miniature auto CCC Voisin C11 chasseriez 1927 référence 203sol·licitat que es proposen els següents temes: buscar un mecanisme que agilitze els processos de selecció i quina és la situació de l'aplicació del nou decret de condicions de treball.

Leer más...

UGT GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A VALÈNCIA

diseños exclusivos-Oscuro Azul Gto Pontiac 1967 18 Ertl American Muscle 33709 1 mltkaa37525-Diecast y vehículos de juguete

Amb 279 vots UGT ha aconseguit ser la primera força sindical a València.

Durant els propers quatre anys continuarem lluitant per aconseguirSolido rareza Lancia Flaminia Sport Coupe en gris pintada, 1 43, v008 la merescuda estabilitat laboral amb el personal i el reconeixement professional Hotwheels rojoline Mustang Python +3 Autos Matchboxde la gran faena que realitzem a VAERSA.

Salutacions.corre el riesgo de avergonzarse en la entrevista


UGT GANA LAS ELECCIONES SINDICALES EN VALÈNCIA

Con 279 votos UGT ha conseguido ser la primera fuerza sindical en València.

 

Durante los próximos cuatro años vamos a seguir luchando para conseguir laCIJ TRACTEUR AGRICOLE RENAULT EN TOLE 8 51 MECANIQUE A CLEF FONCTIONNE merecida estabilidad laboral del personal y el reconocimiento profesional Bbrc 202B BBR 1 43 Ferrari 488 pista Geneve Auto Show 2018 grisdel gran trabajo que realizamos en VAERSA.

Un saludo.

 

 
El sector sanitario sigue invirtiendo poco en TIC

Destaquem els temes més rellevants que podeu llegir en l'acta que us adjuntem:

1. Relació de Llocs de Treball (RLT)/Massa Salarial.

Ja és la segona vegada que Sector Públic dóna MINICHAMPS VALENTINO ROSSI 1 12 YAMAHA 2008 WORLD CHAMPION VERY RARE SOLD OUTcarabasses a VAERSA.

Sembla ser que els increments salarials acordats i la inclusió del personal d'encomanes a la RLT són irrellevants per a algunes persones.

ELECCIONS SINDICALS A VAERSA

Aquest any celebrem les eleccions sindicals a VAERSA. S'han realitzat els preavisos a Alacant SUBARU IMPREZA WRC presentazione 2003 - Provence Moulage - built

Les votacions solen ser un mes després dels preavisos ja que Camion Fiat 690 T1 Remorque Bachee Danzas N40 Semi Remorque 1 43cal constituir les meses electorals, els censos, l'elaboració de les candidatures...Matchbox 67B Volkswagon 1600TL resto-Mod púrpura y rojo transición Ciencia Ficción resto-Mod

UGT sempre ha aportat candidatures multidisciplinaries perquè considerem que és essencial que tot el personal de l'empresa estiga representat en els comitèsWSI models 545.62.71 van der VList Mega Windmill Transporter 4+7 + volvneu embalaje original d'empresa a l'hora de

 
eXTReMe Tracker