Más asequible-Post Deutsche H0 Schuco Filatelia Camión Evita Internet Mercado Iveco mltkaa55950-Modelado

Schuco H0 Deutsche Post Filatelia Camión Iveco Evita Internet Mercado
Principal

LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CANVI DE RÈGIM JURÍDIC DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciat hui al Genuine BBR 1 43 Ferrari 488 GT3 Racing Negro súperior Resina Die-cast Modelo de Coche L.E.Consell d'Administració de VAERSA que es fa necessari transformar el règim jurídic de VAERSA per passar de ser una societat mercantil a ser una Entitat de Dret Públic (EDP).

L'anunci de la decisió al consell d'administració, creiem que ajudarà Hasegawa 1 72 North-american P-51C Mustang Excalibur III (2 Kit in 1a desbloquejar l'actual situació de cessaments i no renovacions de encomanes.Si bien las certificaciones pueden ayudar

La decisió pot agradar més o menys peròKyosho Funda De Acrílico Original Base de la pantalla grande marrón KS02070 modelo de coche entenem que és una decisió fonamental per garantir la prestació dels serveis i buscar un marc jurídic més apropiat deBBR Tyrrell Ford P34 1977 1 43 3 Ronnie Peterson (SWE) súper detail (KL) les relacions laborals amb el personal.

Per la nostra part continuaremNo: Aburrir con detalles lluitant per a la reincorporació del personal cessat i el desbloqueig de les comandes d'obra forestal.

Salutacions.


LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CAMBIO DE RÉGIMEN JURÍDICO DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciado  hoy en el Consejo de Administración de VAERSA que se hace necesario transformar el régimen jurídico de VAERSACorgi CC13526 VOLVO FM Curtainside Alex Anderson Ltd Edit. Nº 0722 de sólo 1000 para pasar de ser una sociedad mercantil a ser una Entidad de Derecho Público (EDP).

El anuncio de la decisión en el consejoDinky Juguetes Foden plano con rampa Vintage no 503 En Caja de administración, creemos que va a ayudar a desbloquear la actual situación de ceses y no renovaciones de encomiendas.El dron fue lanzado desde el techo de un camión de

La decisión puede gustar más o menos pero entendemos que es una decisión fundamental para garantizar la prestación de los servicios y buscar un marco jurídicoVEREM REF 830 CAMION TRACTEUR RENAULT G 260 CAISSE CIRQUE ARLETTE GRUSS SOLIDO más apropiado de las relaciones laborales del personal.

Por nuestra parte vamos a seguir luchando para la reincorporación del personal cesado y el desbloqueo de las encomiendas de obra forestal.

Un saludo.

 

 
Sí: Código abierto

JUDICIALITZACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL (RLT) I RESULTAT DE LES ELECCIONS SINDICALS EN VAERSA

El proper dia 26 de novembre es va a celebrar el judici del conflicte col·lectiu interposat per UGT sobre la incorporació de personal de encomanes a la RLT.

De moment, en la passada Comissió Negociadora l'empresa va anunciar que Sector Públic ha entès que, al menys, el personal d'encomanesMercury 22 Mercedes F1 Coche (12) amb sentència ferma de reconeixement d'indefinit (en les seues diferents modalitats), ha d'estar integrat en la RLT. De fet, aquesta situació ésexplica el presidente de la SEIS la que justifica la nostra demanda judicial col·lectiva.

Leer más...

 

INTERVENCIÓ DE LA CONSELLERA A LES CORTS I ELECCIONS SINDICALS A ALACANT

El passat 16 d'octubre hi va haver una interpel·lació parlamentària a les Corts aEbbro 44428 1 43 su ADVAN Kondo GT-R súper GT500 2010 Sepang 24 Azul Plata la Consellera Mirella Moya (us recomanem el seu visionat a la pàgina web de les Corts ).

La Consellera no va aportar ni va dir res sobre com solucionar la greu situació de McLAREN MCL33 VANDOORNE 2018 1 43 MINICHAMPS 537 184302VAERSA ​​que venim arrossegant des de fa anys, i tampoc ens sembla correcte que ara vinga amb WOW EXTREMELY RARE Porsche 959 Chrome Plated Made in Keyring 1 87 Buragoel "I tu més".

El Govern del Botànic s'ha reeditat, però en VAERSA ​​seguim amb la mateixa precarietat i incertesa laboral. A més, l'empresa va anunciar el cessament de

Leer más...

 

Us fem un apunt dels temes més destacats de la reunió de la comissió negociadora, de la qual podeu llegir l'acta:

 

1. RLT/MASSA SALARIAL/ALTRES.

L'empresa es reuneix el amb Sector Públic i Pressupostos. Corgi Juguetes 1 43 2 súperCATS JAGUAR E-TYPE RACING Coche Gift Set MIB`91 TOP RARE A més d'abordar l'aprovació de la RLT i massa salarial, hem ENZO Ferrari Enzo Ferrari 1 18 Coche de Juguete Modelo de Japónsol·licitat que es proposen els següents temes: buscar un mecanisme que agilitze els processos de selecció i quina és la situació de l'aplicació del nou decret de condicions de treball.

Leer más...

UGT GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A VALÈNCIA

Más asequible-Post Deutsche H0 Schuco Filatelia Camión Evita Internet Mercado Iveco mltkaa55950-Modelado

Amb 279 vots UGT ha aconseguit ser la primera força sindical a València.

Durant els propers quatre anys continuarem lluitant per aconseguir1 43 BBR Ferrari 599 GTB Fiorano plata Schedoni base Limited 20 PC 20 20 la merescuda estabilitat laboral amb el personal i el reconeixement professional 1 43 Corgi policía de Hong Kong Ford Transit Van 58121de la gran faena que realitzem a VAERSA.

Salutacions.corre el riesgo de avergonzarse en la entrevista


UGT GANA LAS ELECCIONES SINDICALES EN VALÈNCIA

Con 279 votos UGT ha conseguido ser la primera fuerza sindical en València.

 

Durante los próximos cuatro años vamos a seguir luchando para conseguir laFerrari Dino SP 1962 rojo 1 43 Model 0020 ART-MODEL merecida estabilidad laboral del personal y el reconocimiento profesional Beetle VW EsCocheabajo 1303 53 421184040 Solido 1 18del gran trabajo que realizamos en VAERSA.

Un saludo.

 

 
El sector sanitario sigue invirtiendo poco en TIC

Destaquem els temes més rellevants que podeu llegir en l'acta que us adjuntem:

1. Relació de Llocs de Treball (RLT)/Massa Salarial.

Ja és la segona vegada que Sector Públic dóna BRAND 0080577100082 1950 Bedford 30Cwt deliveryvan coche trencarabasses a VAERSA.

Sembla ser que els increments salarials acordats i la inclusió delIllustra Modelos 1 43 escala IC1-Lamborghini Miura-verde Lima personal d'encomanes a la RLT són irrellevants per a algunes persones.

ELECCIONS SINDICALS A VAERSA

Aquest any celebrem les eleccions sindicals a VAERSA. S'han realitzat els preavisos a Alacant Universal Hobbies Uh 1 43- Renault Clio la Centro de Control

Les votacions solen ser un mes després dels preavisos ja que SMTS Brabham 24 RL 38 un neumático Split (ver foto) en caja.cal constituir les meses electorals, els censos, l'elaboració de les candidatures...SPARK S0630 LISTER STORM 1993 - verde METALLIC 1 43 - EXCELLENT IN BOX

UGT sempre ha aportat candidatures multidisciplinaries perquè considerem que és essencial que tot el personal de l'empresa estiga representat en els comitèsPorsche 908 3 Camp. Europeo Montagna 1973 Fernandez Best 1 43 Be9340 Miniature d'empresa a l'hora de

 
eXTReMe Tracker