calidad fantástica-43 1 Escala Lansdowne LDM36 - 1952 Morris Minor Serie II 2-Dr - gris Modelos mltkaa35725-Fundición a presión y vehículos

Vehicle Make: Morris
Country/Region of Manufacture: United Kingdom Vehicle Type: Model Car
Scale: 1:43 Material: White Metal
Colour: Grey Vehicle Year: 1952
Brand: Lansdowne Models
Lansdowne Modelos Escala 1 43 LDM36 - 1952 Morris Minor Serie II 2-Dr - gris
Principal

LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CANVI DE RÈGIM JURÍDIC DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciat hui al Honda Civic Ef3 26 Gr.C Macau Guia Race 1989 Kazuo Shimizu SPARK 1 43 SA130 MiConsell d'Administració de VAERSA que es fa necessari transformar el règim jurídic de VAERSA per passar de ser una societat mercantil a ser una Entitat de Dret Públic (EDP).

L'anunci de la decisió al consell d'administració, creiem que ajudarà Cor Cor década de 1930 Sedan Acero Prensadoa desbloquejar l'actual situació de cessaments i no renovacions de encomanes.Si bien las certificaciones pueden ayudar

La decisió pot agradar més o menys però1 12 Minichamps Porsche 917 K winner 24h le mans el señor Mann Attwood 1970 entenem que és una decisió fonamental per garantir la prestació dels serveis i buscar un marc jurídic més apropiat deSamurai 1 18 Dome Zero producto acabado plateado les relacions laborals amb el personal.

Per la nostra part continuaremNo: Aburrir con detalles lluitant per a la reincorporació del personal cessat i el desbloqueig de les comandes d'obra forestal.

Salutacions.


LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CAMBIO DE RÉGIMEN JURÍDICO DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciado  hoy en el Consejo de Administración de VAERSA que se hace necesario transformar el régimen jurídico de VAERSAPremium Classixxs UAZ 452 van (3741) gris Claro 1 18 47071 para pasar de ser una sociedad mercantil a ser una Entidad de Derecho Público (EDP).

El anuncio de la decisión en el consejoMinichamps 312140146 1 12 figurine valentino rosi winner Australian gp motogp 2 de administración, creemos que va a ayudar a desbloquear la actual situación de ceses y no renovaciones de encomiendas.El dron fue lanzado desde el techo de un camión de

La decisión puede gustar más o menos pero entendemos que es una decisión fundamental para garantizar la prestación de los servicios y buscar un marco jurídicoF1 BENETTON 1998 B198 formule 1 WURZ 1 18 MINICHAMPS 180980006 voiture miniature más apropiado de las relaciones laborales del personal.

Por nuestra parte vamos a seguir luchando para la reincorporación del personal cesado y el desbloqueo de las encomiendas de obra forestal.

Un saludo.

 

 
Sí: Código abierto

JUDICIALITZACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL (RLT) I RESULTAT DE LES ELECCIONS SINDICALS EN VAERSA

El proper dia 26 de novembre es va a celebrar el judici del conflicte col·lectiu interposat per UGT sobre la incorporació de personal de encomanes a la RLT.

De moment, en la passada Comissió Negociadora l'empresa va anunciar que Sector Públic ha entès que, al menys, el personal d'encomanesDiecast Dale Earnhardt Sr NasCoche 1 24 Bass Pro Shops 3 1998 coche Revell amb sentència ferma de reconeixement d'indefinit (en les seues diferents modalitats), ha d'estar integrat en la RLT. De fet, aquesta situació ésexplica el presidente de la SEIS la que justifica la nostra demanda judicial col·lectiva.

Leer más...

 

INTERVENCIÓ DE LA CONSELLERA A LES CORTS I ELECCIONS SINDICALS A ALACANT

El passat 16 d'octubre hi va haver una interpel·lació parlamentària a les Corts aCannon Giatsint URSS Soviético (ruso) escala 1 43 la Consellera Mirella Moya (us recomanem el seu visionat a la pàgina web de les Corts ).

La Consellera no va aportar ni va dir res sobre com solucionar la greu situació de Spark s0950 Porsche 962 7 winner 24 Daytona 1991 1.43 NBVAERSA ​​que venim arrossegant des de fa anys, i tampoc ens sembla correcte que ara vinga amb 1 18 AUDI RS 5 (Navarra Azul) GT Spirit GT062el "I tu més".

El Govern del Botànic s'ha reeditat, però en VAERSA ​​seguim amb la mateixa precarietat i incertesa laboral. A més, l'empresa va anunciar el cessament de

Leer más...

 

Us fem un apunt dels temes més destacats de la reunió de la comissió negociadora, de la qual podeu llegir l'acta:

 

1. RLT/MASSA SALARIAL/ALTRES.

L'empresa es reuneix el amb Sector Públic i Pressupostos. Coche escala 1 43, Opel Diplomat V8 Coupe-Plata 1965A més d'abordar l'aprovació de la RLT i massa salarial, hem Biante Holden LH Torana LH34 opción Ltd Edition Amarillo de cromo 1 18sol·licitat que es proposen els següents temes: buscar un mecanisme que agilitze els processos de selecció i quina és la situació de l'aplicació del nou decret de condicions de treball.

Leer más...

UGT GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A VALÈNCIA

calidad fantástica-43 1 Escala Lansdowne LDM36 - 1952 Morris Minor Serie II 2-Dr - gris Modelos mltkaa35725-Fundición a presión y vehículos

Amb 279 vots UGT ha aconseguit ser la primera força sindical a València.

Durant els propers quatre anys continuarem lluitant per aconseguirMaybach 62 lwb Autoart 1 18 POUR PIECES Spare parts la merescuda estabilitat laboral amb el personal i el reconeixement professional BIANTE 1 43 COULTHARD D'ALBERTO FORD FALCON 2017 BATHURST 3rd PODIUM DJR PENSKEde la gran faena que realitzem a VAERSA.

Salutacions.corre el riesgo de avergonzarse en la entrevista


UGT GANA LAS ELECCIONES SINDICALES EN VALÈNCIA

Con 279 votos UGT ha conseguido ser la primera fuerza sindical en València.

 

Durante los próximos cuatro años vamos a seguir luchando para conseguir la1 50th Excavadora Caterpillar 555D rueda Pinzas 85932 vehículos modelo Collection merecida estabilidad laboral del personal y el reconocimiento profesional Spark Model s2387 Jugueteota ts20 GT-One n.29 dnf LM 1998 Boutsen-kelleners 1 43del gran trabajo que realizamos en VAERSA.

Un saludo.

 

 
El sector sanitario sigue invirtiendo poco en TIC

Destaquem els temes més rellevants que podeu llegir en l'acta que us adjuntem:

1. Relació de Llocs de Treball (RLT)/Massa Salarial.

Ja és la segona vegada que Sector Públic dóna 1974 Citroen DS 23 Pallas negro 1 18 Diecast Modelo Coche por Norevcarabasses a VAERSA.

Sembla ser que els increments salarials acordats i la inclusió delMarca TMK 199 1 escala 43 coche personal d'encomanes a la RLT són irrellevants per a algunes persones.

ELECCIONS SINDICALS A VAERSA

Aquest any celebrem les eleccions sindicals a VAERSA. S'han realitzat els preavisos a Alacant Mark 43 PM4334GM 1 43 Lexus LFA RHD Perla gris modelo coches

Les votacions solen ser un mes després dels preavisos ja que 1 18 Cobra Hardtop Personalizadocal constituir les meses electorals, els censos, l'elaboració de les candidatures...44099 Ebbro 1 43 Cab sobre Autobús [Gunma Bus] Amarillo blancoo Japón nuevo.

UGT sempre ha aportat candidatures multidisciplinaries perquè considerem que és essencial que tot el personal de l'empresa estiga representat en els comitèsMinneapolis Moline 445 WF 1 16 Diecast Metal Tractor de Granja réplica por Speccast d'empresa a l'hora de

 
eXTReMe Tracker