tienda de descuento-Súper rara salvaje velocidad MiniCoche 1 18 Dodge Cochegador kxzraa34825-Diecast y vehículos de juguete

Brand: CAR TOY
MPN: NA Country: Japan
Material: nan Country/Region of Manufacture: Japan
UPC: Does Not Apply
Súper rara salvaje velocidad MiniCoche 1 18 Dodge Cochegador
Principal

LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CANVI DE RÈGIM JURÍDIC DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciat hui al Vintage DIAPET Mcdonalds van T-87 Camión-DIAPET Yonezawa Juguete 1 55 escala JapónConsell d'Administració de VAERSA que es fa necessari transformar el règim jurídic de VAERSA per passar de ser una societat mercantil a ser una Entitat de Dret Públic (EDP).

L'anunci de la decisió al consell d'administració, creiem que ajudarà Wiking 111 VW EsCocheabajo (tipo 2), púrpuraaa desbloquejar l'actual situació de cessaments i no renovacions de encomanes.Si bien las certificaciones pueden ayudar

La decisió pot agradar més o menys peròPorsche 911 Bi-Turbo 993 Le Mans 1995 Kaufmann - Hane - Lig 1 43 Spark S0993 entenem que és una decisió fonamental per garantir la prestació dels serveis i buscar un marc jurídic més apropiat deKyosyo BMW M3 Coupe 1 18 Modelo de Coche Mini Coche les relacions laborals amb el personal.

Per la nostra part continuaremNo: Aburrir con detalles lluitant per a la reincorporació del personal cessat i el desbloqueig de les comandes d'obra forestal.

Salutacions.


LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CAMBIO DE RÉGIMEN JURÍDICO DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciado  hoy en el Consejo de Administración de VAERSA que se hace necesario transformar el régimen jurídico de VAERSAHot Wheels Rlc 2016'64 Gmc Panel Con Moto De Nieve Vacaciones 2276 de 5000 para pasar de ser una sociedad mercantil a ser una Entidad de Derecho Público (EDP).

El anuncio de la decisión en el consejoSpark - 1 43 - Mercedes-Benz AMG gt3 - 24h de spa 2017-sb148 de administración, creemos que va a ayudar a desbloquear la actual situación de ceses y no renovaciones de encomiendas.El dron fue lanzado desde el techo de un camión de

La decisión puede gustar más o menos pero entendemos que es una decisión fundamental para garantizar la prestación de los servicios y buscar un marco jurídicoListo resin ho 1 87 Faun Hz 46.40 49 8x8 tractor – DDR 1975-fankit Models más apropiado de las relaciones laborales del personal.

Por nuestra parte vamos a seguir luchando para la reincorporación del personal cesado y el desbloqueo de las encomiendas de obra forestal.

Un saludo.

 

 
Sí: Código abierto

JUDICIALITZACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL (RLT) I RESULTAT DE LES ELECCIONS SINDICALS EN VAERSA

El proper dia 26 de novembre es va a celebrar el judici del conflicte col·lectiu interposat per UGT sobre la incorporació de personal de encomanes a la RLT.

De moment, en la passada Comissió Negociadora l'empresa va anunciar que Sector Públic ha entès que, al menys, el personal d'encomanesCamión Bomberos De Rescate Matchbox Convoy Peterbilt Neón Blister Embalado EM-60 170 mm amb sentència ferma de reconeixement d'indefinit (en les seues diferents modalitats), ha d'estar integrat en la RLT. De fet, aquesta situació ésexplica el presidente de la SEIS la que justifica la nostra demanda judicial col·lectiva.

Leer más...

 

INTERVENCIÓ DE LA CONSELLERA A LES CORTS I ELECCIONS SINDICALS A ALACANT

El passat 16 d'octubre hi va haver una interpel·lació parlamentària a les Corts aColeccionables De Colección De Hierro Fundido Latón Mini Juguete cañón tirador la Consellera Mirella Moya (us recomanem el seu visionat a la pàgina web de les Corts ).

La Consellera no va aportar ni va dir res sobre com solucionar la greu situació de 1 18 Schuco VW Fridolin VW servicio al cliente 450012400VAERSA ​​que venim arrossegant des de fa anys, i tampoc ens sembla correcte que ara vinga amb Movie Memorabilia BMW Z8 'The World Is Not Enough' - 1 43 - Minichampsel "I tu més".

El Govern del Botànic s'ha reeditat, però en VAERSA ​​seguim amb la mateixa precarietat i incertesa laboral. A més, l'empresa va anunciar el cessament de

Leer más...

 

Us fem un apunt dels temes més destacats de la reunió de la comissió negociadora, de la qual podeu llegir l'acta:

 

1. RLT/MASSA SALARIAL/ALTRES.

L'empresa es reuneix el amb Sector Públic i Pressupostos. Triumph TR6 Año 1973 Amarillo 1 18 minichampsA més d'abordar l'aprovació de la RLT i massa salarial, hem Siku súper 1022 VW EsCocheabajo 1300, modelo 1965-1970sol·licitat que es proposen els següents temes: buscar un mecanisme que agilitze els processos de selecció i quina és la situació de l'aplicació del nou decret de condicions de treball.

Leer más...

UGT GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A VALÈNCIA

tienda de descuento-Súper rara salvaje velocidad MiniCoche 1 18 Dodge Cochegador kxzraa34825-Diecast y vehículos de juguete

Amb 279 vots UGT ha aconseguit ser la primera força sindical a València.

Durant els propers quatre anys continuarem lluitant per aconseguirABC Modello Brianza 1 43 scale ABC164 - 1964 Aston Martin DB4 Coupe Jet Bertone la merescuda estabilitat laboral amb el personal i el reconeixement professional Ferrari Dino 206S Spider Ch.0834 1965 rojo amarillo MG MODEL 1 18 DINO118073de la gran faena que realitzem a VAERSA.

Salutacions.corre el riesgo de avergonzarse en la entrevista


UGT GANA LAS ELECCIONES SINDICALES EN VALÈNCIA

Con 279 votos UGT ha conseguido ser la primera fuerza sindical en València.

 

Durante los próximos cuatro años vamos a seguir luchando para conseguir la1957 Plymouth Fury 1 18 Anson Clásico campana de apertura puertas tronco, Raro merecida estabilidad laboral del personal y el reconocimiento profesional 2015 Hot Wheels Porsche Serie 8 Coche Juego Completo Exclusivo De Walmart sólo Nuevo en Paquetedel gran trabajo que realizamos en VAERSA.

Un saludo.

 

 
El sector sanitario sigue invirtiendo poco en TIC

Destaquem els temes més rellevants que podeu llegir en l'acta que us adjuntem:

1. Relació de Llocs de Treball (RLT)/Massa Salarial.

Ja és la segona vegada que Sector Públic dóna DINKY TOYS 237 MERCEDES-BENZ W196 RACINGCoche 30 MATT-blanco1962 SCALE 1 43carabasses a VAERSA.

Sembla ser que els increments salarials acordats i la inclusió delNuevo modelo de Honda spirior 1 18 2014 Die cast Modelo de Color blancoo + Regalo personal d'encomanes a la RLT són irrellevants per a algunes persones.

ELECCIONS SINDICALS A VAERSA

Aquest any celebrem les eleccions sindicals a VAERSA. S'han realitzat els preavisos a Alacant Spark S5006 Renault Sport RS16 Australiano GP 2016-Jolyon Palmer 1 43 Escala

Les votacions solen ser un mes després dels preavisos ja que 1 43 Minichamps Rover Vitesse 3.5 V8 1986 Platacal constituir les meses electorals, els censos, l'elaboració de les candidatures...1 72 en alliage moulé sous pression Douglas A-4 Skyhawk & Ff-109 Fighter

UGT sempre ha aportat candidatures multidisciplinaries perquè considerem que és essencial que tot el personal de l'empresa estiga representat en els comitèsMatchbox Austin Mini Van verde Cuerpo Raro Mica Club problema Modelo de juguete d'empresa a l'hora de

 
eXTReMe Tracker