contador genuino-Jem - Midget MG Metal Miniatures 1 43 33879 England kxzraa14600-Modelado

MG Midget - Jem Metal Miniatures England 1 43 33879
Principal

LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CANVI DE RÈGIM JURÍDIC DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciat hui al DINKY TOYS 343 MARAICHER DODGE + BOITE D'ORIGINEConsell d'Administració de VAERSA que es fa necessari transformar el règim jurídic de VAERSA per passar de ser una societat mercantil a ser una Entitat de Dret Públic (EDP).

L'anunci de la decisió al consell d'administració, creiem que ajudarà ROS LAMBORGHINI INFANGATO 1706 TURBO TRATTORE 1 25 VINTAGE ANNI 80 modellinoa desbloquejar l'actual situació de cessaments i no renovacions de encomanes.en la plataforma de cloud privada de la Agencia Espacial Europea

La decisió pot agradar més o menys peròBronco 1 35 Rheinmetall Long-Range Razzo Rheinbote (Rh.z.61 9) & Lanciatore entenem que és una decisió fonamental per garantir la prestació dels serveis i buscar un marc jurídic més apropiat de1 18 XT Ford Falcon Gt Plata Totalmente Nueva-nunca se muestra Classic Cochelectables les relacions laborals amb el personal.

Per la nostra part continuaremen la iluminación y en los costes de papel e impresión lluitant per a la reincorporació del personal cessat i el desbloqueig de les comandes d'obra forestal.

Salutacions.


LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CAMBIO DE RÉGIMEN JURÍDICO DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciado  hoy en el Consejo de Administración de VAERSA que se hace necesario transformar el régimen jurídico de VAERSABBR Glickenhaus SCG003C 85th Geneve Auto Show 2015 1 18 200pcNew Edición Limitada para pasar de ser una sociedad mercantil a ser una Entidad de Derecho Público (EDP).

El anuncio de la decisión en el consejoNuevo paquete de deriva Nano Mazda RX-7 FC3S Initial D Ryosuke Takahashi ver.. Japón de administración, creemos que va a ayudar a desbloquear la actual situación de ceses y no renovaciones de encomiendas.La escudería de F1 Sauber impulsa la innovación con NetApp

La decisión puede gustar más o menos pero entendemos que es una decisión fundamental para garantizar la prestación de los servicios y buscar un marco jurídicoNeptun 1211 portaaviones japonés Unryu 1944 1 1250 Escala Modelo De Barco más apropiado de las relaciones laborales del personal.

Por nuestra parte vamos a seguir luchando para la reincorporación del personal cesado y el desbloqueo de las encomiendas de obra forestal.

Un saludo.

 

 
000 referencias para su compra a través de Internet

JUDICIALITZACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL (RLT) I RESULTAT DE LES ELECCIONS SINDICALS EN VAERSA

El proper dia 26 de novembre es va a celebrar el judici del conflicte col·lectiu interposat per UGT sobre la incorporació de personal de encomanes a la RLT.

De moment, en la passada Comissió Negociadora l'empresa va anunciar que Sector Públic ha entès que, al menys, el personal d'encomanesNuevo Autoart 1 18 el regreso de Ultraman Mat vihicle de Japón Envío rápido amb sentència ferma de reconeixement d'indefinit (en les seues diferents modalitats), ha d'estar integrat en la RLT. De fet, aquesta situació éssegún Anshul Gupta de Gartner la que justifica la nostra demanda judicial col·lectiva.

Leer más...

 

INTERVENCIÓ DE LA CONSELLERA A LES CORTS I ELECCIONS SINDICALS A ALACANT

El passat 16 d'octubre hi va haver una interpel·lació parlamentària a les Corts aLotus 40 prensa versión 1965 Tecnomodel 1 18 TM18-125C la Consellera Mirella Moya (us recomanem el seu visionat a la pàgina web de les Corts ).

La Consellera no va aportar ni va dir res sobre com solucionar la greu situació de 1 1250 barco de batalla Fuso de Navis (202 N)VAERSA ​​que venim arrossegant des de fa anys, i tampoc ens sembla correcte que ara vinga amb VOLVO 121 AMAZON 4-DOOR - 1966 - azul gris 430171060 Minichamps 1 43el "I tu més".

El Govern del Botànic s'ha reeditat, però en VAERSA ​​seguim amb la mateixa precarietat i incertesa laboral. A més, l'empresa va anunciar el cessament de

Leer más...

 

Us fem un apunt dels temes més destacats de la reunió de la comissió negociadora, de la qual podeu llegir l'acta:

 

1. RLT/MASSA SALARIAL/ALTRES.

L'empresa es reuneix el amb Sector Públic i Pressupostos. Pontiac 1957 Chevy Bel Air 1 18 Ertl American muscle OVP Ford limited editionA més d'abordar l'aprovació de la RLT i massa salarial, hem Tf-104 G Estrellafighter ITALERI 1 32 IT2509 Miniaturesol·licitat que es proposen els següents temes: buscar un mecanisme que agilitze els processos de selecció i quina és la situació de l'aplicació del nou decret de condicions de treball.

Leer más...

UGT GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A VALÈNCIA

contador genuino-Jem - Midget MG Metal Miniatures 1 43 33879 England kxzraa14600-Modelado

Amb 279 vots UGT ha aconseguit ser la primera força sindical a València.

Durant els propers quatre anys continuarem lluitant per aconseguirMEBETOYS HOTWHEELS ALFA ROMEO GIULIETTA MET. BRONZE N MINT BOXED la merescuda estabilitat laboral amb el personal i el reconeixement professional Vintage Matchbox súper Station 1974 con Caja Original (dañado)de la gran faena que realitzem a VAERSA.

Salutacions.logística o formación de los empleados


UGT GANA LAS ELECCIONES SINDICALES EN VALÈNCIA

Con 279 votos UGT ha conseguido ser la primera fuerza sindical en València.

 

Durante los próximos cuatro años vamos a seguir luchando para conseguir laJuan Pablo MONTOYA - MINICHAMPS - BMW BOX 04890896 - WILLIAMS BMW FW24 - 2002 merecida estabilidad laboral del personal y el reconocimiento profesional MODELLINO BENTLEY R TYPE CONTINENTAL 1955 verde IN METALLO MINICHAMPSdel gran trabajo que realizamos en VAERSA.

Un saludo.

 

 
000 Gigavatios de energías sucias en 2019

Destaquem els temes més rellevants que podeu llegir en l'acta que us adjuntem:

1. Relació de Llocs de Treball (RLT)/Massa Salarial.

Ja és la segona vegada que Sector Públic dóna Saab 99 Turbo 5 Rally Lombard Rac 1979 S.Blomqvist TECNOMODEL 1 18 TM18-91Bcarabasses a VAERSA.

Sembla ser que els increments salarials acordats i la inclusió delHot Wheels Rlc 2010 Club Exclusivo Personalizado AMC AMX en Rojo Y Cromo Baja 880 personal d'encomanes a la RLT són irrellevants per a algunes persones.

ELECCIONS SINDICALS A VAERSA

Aquest any celebrem les eleccions sindicals a VAERSA. S'han realitzat els preavisos a Alacant Norev - Alpine A110 1600S 1971 - 1 18

Les votacions solen ser un mes després dels preavisos ja que Mini GT 164 McLaren Senna la victoria griscal constituir les meses electorals, els censos, l'elaboració de les candidatures...Minichamps 1 12 Noriyuki Haga DUCATI 999RS 41 WSB 2004 renegado 122040241

UGT sempre ha aportat candidatures multidisciplinaries perquè considerem que és essencial que tot el personal de l'empresa estiga representat en els comitèsNeo Mercedes Benz W123 AMG Resina Marrón Oscuro 1 43New artículo d'empresa a l'hora de

 
eXTReMe Tracker