tomamos a los clientes como nuestro dios-BERLINA 2000 ROMEO ALFA CocheABINIERI - azul 1 23 - EXCELLENT IN BOX TOGI kxzraa33925-Modelado y modelado

TOGI ALFA ROMEO 2000 BERLINA CocheABINIERI - azul 1 23 - EXCELLENT IN BOX
Principal

LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CANVI DE RÈGIM JURÍDIC DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciat hui al Hot Wheels Elite Ferrari F430 Challenge 102 europeo campeón 2006 L7113Consell d'Administració de VAERSA que es fa necessari transformar el règim jurídic de VAERSA per passar de ser una societat mercantil a ser una Entitat de Dret Públic (EDP).

L'anunci de la decisió al consell d'administració, creiem que ajudarà Ferrari 250 gto amarillo rare scale 1 12 revell .m.i.b.a desbloquejar l'actual situació de cessaments i no renovacions de encomanes.Si bien las certificaciones pueden ayudar

La decisió pot agradar més o menys peròNEO 43484 - Honda Prelude MK1 marrón métallisé - 1981 1 43 entenem que és una decisió fonamental per garantir la prestació dels serveis i buscar un marc jurídic més apropiat deDinky Juguetes Fance 556 ID19 Citroen ambulance boite jouet ancien plaque tole les relacions laborals amb el personal.

Per la nostra part continuaremNo: Aburrir con detalles lluitant per a la reincorporació del personal cessat i el desbloqueig de les comandes d'obra forestal.

Salutacions.


LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CAMBIO DE RÉGIMEN JURÍDICO DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciado  hoy en el Consejo de Administración de VAERSA que se hace necesario transformar el régimen jurídico de VAERSAESCI ZUNDAPP K 750 scala 1 9 KIT numero 7003 vintage model kit para pasar de ser una sociedad mercantil a ser una Entidad de Derecho Público (EDP).

El anuncio de la decisión en el consejo1 43 Minichamps Dodge Monaco Diecast de administración, creemos que va a ayudar a desbloquear la actual situación de ceses y no renovaciones de encomiendas.El dron fue lanzado desde el techo de un camión de

La decisión puede gustar más o menos pero entendemos que es una decisión fundamental para garantizar la prestación de los servicios y buscar un marco jurídicoAirbus A330-300 Turco Airlines - UEFA France (Reg. Tc-Joh) más apropiado de las relaciones laborales del personal.

Por nuestra parte vamos a seguir luchando para la reincorporación del personal cesado y el desbloqueo de las encomiendas de obra forestal.

Un saludo.

 

 
Sí: Código abierto

JUDICIALITZACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL (RLT) I RESULTAT DE LES ELECCIONS SINDICALS EN VAERSA

El proper dia 26 de novembre es va a celebrar el judici del conflicte col·lectiu interposat per UGT sobre la incorporació de personal de encomanes a la RLT.

De moment, en la passada Comissió Negociadora l'empresa va anunciar que Sector Públic ha entès que, al menys, el personal d'encomanesMatrix scale models mx42107-011 1948 veritas-BMW c90 coupé Projootype 1 43 amb sentència ferma de reconeixement d'indefinit (en les seues diferents modalitats), ha d'estar integrat en la RLT. De fet, aquesta situació ésexplica el presidente de la SEIS la que justifica la nostra demanda judicial col·lectiva.

Leer más...

 

INTERVENCIÓ DE LA CONSELLERA A LES CORTS I ELECCIONS SINDICALS A ALACANT

El passat 16 d'octubre hi va haver una interpel·lació parlamentària a les Corts aLTI LED Feux arrières pour BMW 3 Série E90 2005-2008 Fumée FreeShip SV LDBMC9EN la Consellera Mirella Moya (us recomanem el seu visionat a la pàgina web de les Corts ).

La Consellera no va aportar ni va dir res sobre com solucionar la greu situació de Corgi no 304S Mercedes 300SL Hardtop - Cromo Placa (en Caja Original Década de 1960)VAERSA ​​que venim arrossegant des de fa anys, i tampoc ens sembla correcte que ara vinga amb VOLKSWAGEN NEW BEETLE MONACO PANACH TOUR DE FRANCE 2009 Norev rojo 1 43el "I tu més".

El Govern del Botànic s'ha reeditat, però en VAERSA ​​seguim amb la mateixa precarietat i incertesa laboral. A més, l'empresa va anunciar el cessament de

Leer más...

 

Us fem un apunt dels temes més destacats de la reunió de la comissió negociadora, de la qual podeu llegir l'acta:

 

1. RLT/MASSA SALARIAL/ALTRES.

L'empresa es reuneix el amb Sector Públic i Pressupostos. BT9421 - FERRARI 308 GR.4 N.1 2nd TARGA FLORIO 1982 ANDRUET- BICHE 1 43 MODELLIA més d'abordar l'aprovació de la RLT i massa salarial, hem 1 18 Ertl American Muscle 1966 Pontiac Gto oro BDsol·licitat que es proposen els següents temes: buscar un mecanisme que agilitze els processos de selecció i quina és la situació de l'aplicació del nou decret de condicions de treball.

Leer más...

UGT GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A VALÈNCIA

tomamos a los clientes como nuestro dios-BERLINA 2000 ROMEO ALFA CocheABINIERI - azul 1 23 - EXCELLENT IN BOX TOGI kxzraa33925-Modelado y modelado

Amb 279 vots UGT ha aconseguit ser la primera força sindical a València.

Durant els propers quatre anys continuarem lluitant per aconseguirMaybach SW38 Spohn 4 Door Cabriolet Hard Top negro 1937 (Signature 1 43 43703) la merescuda estabilitat laboral amb el personal i el reconeixement professional AutoArt Subaru Impreza S10 WRC '04 1 18 1 Solberg Mills Rally Japan (JvdM)de la gran faena que realitzem a VAERSA.

Salutacions.corre el riesgo de avergonzarse en la entrevista


UGT GANA LAS ELECCIONES SINDICALES EN VALÈNCIA

Con 279 votos UGT ha conseguido ser la primera fuerza sindical en València.

 

Durante los próximos cuatro años vamos a seguir luchando para conseguir laKENNER SSP Corvette Azul Con Cordón merecida estabilidad laboral del personal y el reconocimiento profesional SEAPLANE TENDER USS PINE ISLAND REVELL 1 400del gran trabajo que realizamos en VAERSA.

Un saludo.

 

 
El sector sanitario sigue invirtiendo poco en TIC

Destaquem els temes més rellevants que podeu llegir en l'acta que us adjuntem:

1. Relació de Llocs de Treball (RLT)/Massa Salarial.

Ja és la segona vegada que Sector Públic dóna Corvette Racing C5R Daytona 24 hora Dale Earnhardt Sr, Jr. 1 18 Scale Die Castcarabasses a VAERSA.

Sembla ser que els increments salarials acordats i la inclusió delARIC Almirola 10 2019 Smithfield escala 1 24 en Existencias Nuevo Envío gratuito personal d'encomanes a la RLT són irrellevants per a algunes persones.

ELECCIONS SINDICALS A VAERSA

Aquest any celebrem les eleccions sindicals a VAERSA. S'han realitzat els preavisos a Alacant LAMBORGHINI JARAMA 1974 naranja Minichamps 400103404 Minichamps

Les votacions solen ser un mes després dels preavisos ja que 1 64 Kyosho RAI's Jugueteota Corona atleta GRS214 S Series Japón coches de policía patrulla 3cal constituir les meses electorals, els censos, l'elaboració de les candidatures...Señor Colección Bugatti Veyron 1 18 16.4 negro y púrpura en la base de Alcántara

UGT sempre ha aportat candidatures multidisciplinaries perquè considerem que és essencial que tot el personal de l'empresa estiga representat en els comitèsMatchbox súper Kings K 23 Azul Scammell Bajo Cochegador Remolque con bulldozer d'empresa a l'hora de

 
eXTReMe Tracker