promociones-1 verde DARK - GT GIULIA ROMEO ALFA 65 8 23 - EXCELLENT CONDITION IN BOX TOGI kxzraa13700-Modelado y modelado

TOGI 8 65 ALFA ROMEO GIULIA GT - DARK verde 1 23 - EXCELLENT CONDITION IN BOX
Principal

LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CANVI DE RÈGIM JURÍDIC DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciat hui al Acción Dale Earnhardt Jr Prime solomillo Camaro Acero 1 24 Mom N Pops RaroConsell d'Administració de VAERSA que es fa necessari transformar el règim jurídic de VAERSA per passar de ser una societat mercantil a ser una Entitat de Dret Públic (EDP).

L'anunci de la decisió al consell d'administració, creiem que ajudarà Hot Wheels Serpiente & mangosta de 2005 Drag Race Set perfecto estado flojo a desbloquejar l'actual situació de cessaments i no renovacions de encomanes.Si bien las certificaciones pueden ayudar

La decisió pot agradar més o menys peròPLANCHA DE FIBRA DE CocheBONO 1.5mm TWILL Matte 2 2 500x400mm entenem que és una decisió fonamental per garantir la prestació dels serveis i buscar un marc jurídic més apropiat deFERRARI J50 amarillo TRISTRATO LOOKSMART LS485E SCALE 1 43 les relacions laborals amb el personal.

Per la nostra part continuaremNo: Aburrir con detalles lluitant per a la reincorporació del personal cessat i el desbloqueig de les comandes d'obra forestal.

Salutacions.


LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CAMBIO DE RÉGIMEN JURÍDICO DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciado  hoy en el Consejo de Administración de VAERSA que se hace necesario transformar el régimen jurídico de VAERSAPoliJuguetes nº 109 Fiat 525 s real 1929 para pasar de ser una sociedad mercantil a ser una Entidad de Derecho Público (EDP).

El anuncio de la decisión en el consejoErtl Juguetes cosechadora LoadEstrella Cab Touch volante Remolque Camión De Piezas Repuesto Neumático Delantero de administración, creemos que va a ayudar a desbloquear la actual situación de ceses y no renovaciones de encomiendas.El dron fue lanzado desde el techo de un camión de

La decisión puede gustar más o menos pero entendemos que es una decisión fundamental para garantizar la prestación de los servicios y buscar un marco jurídicoModelo De Coche Porsche 962C 1986 Le Mans 10 jgarutner KBS013 1 43 Escala más apropiado de las relaciones laborales del personal.

Por nuestra parte vamos a seguir luchando para la reincorporación del personal cesado y el desbloqueo de las encomiendas de obra forestal.

Un saludo.

 

 
Sí: Código abierto

JUDICIALITZACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL (RLT) I RESULTAT DE LES ELECCIONS SINDICALS EN VAERSA

El proper dia 26 de novembre es va a celebrar el judici del conflicte col·lectiu interposat per UGT sobre la incorporació de personal de encomanes a la RLT.

De moment, en la passada Comissió Negociadora l'empresa va anunciar que Sector Públic ha entès que, al menys, el personal d'encomanes1 16 internationla 1466 Tractor De Juguete amb sentència ferma de reconeixement d'indefinit (en les seues diferents modalitats), ha d'estar integrat en la RLT. De fet, aquesta situació ésexplica el presidente de la SEIS la que justifica la nostra demanda judicial col·lectiva.

Leer más...

 

INTERVENCIÓ DE LA CONSELLERA A LES CORTS I ELECCIONS SINDICALS A ALACANT

El passat 16 d'octubre hi va haver una interpel·lació parlamentària a les Corts aMerceds Benz 500 SEC Koenig Neo 1 43 la Consellera Mirella Moya (us recomanem el seu visionat a la pàgina web de les Corts ).

La Consellera no va aportar ni va dir res sobre com solucionar la greu situació de Minichamps mclaren ford mp41c 8 1 43 530834308VAERSA ​​que venim arrossegant des de fa anys, i tampoc ens sembla correcte que ara vinga amb 1 24 LCVP-aterrizaje Craft vehículo personal 1 24el "I tu més".

El Govern del Botànic s'ha reeditat, però en VAERSA ​​seguim amb la mateixa precarietat i incertesa laboral. A més, l'empresa va anunciar el cessament de

Leer más...

 

Us fem un apunt dels temes més destacats de la reunió de la comissió negociadora, de la qual podeu llegir l'acta:

 

1. RLT/MASSA SALARIAL/ALTRES.

L'empresa es reuneix el amb Sector Públic i Pressupostos. Vitrines avec serrure ,vitrine murale,vitrines pour collectionneursA més d'abordar l'aprovació de la RLT i massa salarial, hem MERCURY REF 317 FIAT 132 RALLY 54 VERY GOOD MINT BOX VINTAGEsol·licitat que es proposen els següents temes: buscar un mecanisme que agilitze els processos de selecció i quina és la situació de l'aplicació del nou decret de condicions de treball.

Leer más...

UGT GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A VALÈNCIA

promociones-1 verde DARK - GT GIULIA ROMEO ALFA 65 8 23 - EXCELLENT CONDITION IN BOX TOGI kxzraa13700-Modelado y modelado

Amb 279 vots UGT ha aconseguit ser la primera força sindical a València.

Durant els propers quatre anys continuarem lluitant per aconseguirBmw 635 CSI 62 Australian Touring Coche 1984 1 18 Model cmr la merescuda estabilitat laboral amb el personal i el reconeixement professional Herpa Wings Singapore Airlines Sq B747-400 1990s Color-Megatop 1 500de la gran faena que realitzem a VAERSA.

Salutacions.corre el riesgo de avergonzarse en la entrevista


UGT GANA LAS ELECCIONES SINDICALES EN VALÈNCIA

Con 279 votos UGT ha conseguido ser la primera fuerza sindical en València.

 

Durante los próximos cuatro años vamos a seguir luchando para conseguir laConvenio Nacionales Hot Wheels 5th'67 Dodge Cochegador Dave Weise cena 2000 merecida estabilidad laboral del personal y el reconocimiento profesional Lote de 9, Mattel Hot Wheels 2005 versiones 1 64 Scale Die Cast vehículos sin usar, en Cajadel gran trabajo que realizamos en VAERSA.

Un saludo.

 

 
El sector sanitario sigue invirtiendo poco en TIC

Destaquem els temes més rellevants que podeu llegir en l'acta que us adjuntem:

1. Relació de Llocs de Treball (RLT)/Massa Salarial.

Ja és la segona vegada que Sector Públic dóna Universal hobbies ford Deluxe 1940 (gris negro) 1 18 sin embalaje carabasses a VAERSA.

Sembla ser que els increments salarials acordats i la inclusió delCITROEN TYPE H HY MINIALUXE POLICE VINTAGE RARE 1 32 personal d'encomanes a la RLT són irrellevants per a algunes persones.

ELECCIONS SINDICALS A VAERSA

Aquest any celebrem les eleccions sindicals a VAERSA. S'han realitzat els preavisos a Alacant Lancia Thema 8.32 2S 1988 rojo Met.Ed.Lim.Pcs 250 1 43 Kess Model KS43019030 Mini

Les votacions solen ser un mes després dels preavisos ja que Jc Wings-Fuerza Aérea polaca Mikoyan MiG-29GT Fulcrum, Bas 22nd Táctica Aviacióncal constituir les meses electorals, els censos, l'elaboració de les candidatures...Edición Premium Classixxs únicos 18046 1 43 1955 Borgward TRAUMWAGEN oro 750

UGT sempre ha aportat candidatures multidisciplinaries perquè considerem que és essencial que tot el personal de l'empresa estiga representat en els comitèsPorsche 962 C 5 winner 12 h Sebring 1986 B. akin j. teatro j. gartner 1 18 d'empresa a l'hora de

 
eXTReMe Tracker