bienvenido a elegir-Opel 60025 autocult 43 projootipo 3-Opel Manta B estudio 1972 rojo 1 43 Avenue kxzraa53250-Modelado y modelado

Avenue 43 autocult 60025 Opel projootipo 3-Opel Manta B estudio 1972 rojo 1 43
Principal

LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CANVI DE RÈGIM JURÍDIC DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciat hui al Ford 34 luces y sonido realista alta tecnología American Muscle 1 18Consell d'Administració de VAERSA que es fa necessari transformar el règim jurídic de VAERSA per passar de ser una societat mercantil a ser una Entitat de Dret Públic (EDP).

L'anunci de la decisió al consell d'administració, creiem que ajudarà 1 18 Gmp G1805004 Release 3 Fenderojo Highboy Edición Limitada Nuevo Rarezaa desbloquejar l'actual situació de cessaments i no renovacions de encomanes.Si bien las certificaciones pueden ayudar

La decisió pot agradar més o menys peròThompson Camping Coche plata - USA 1934 1 43 AutoCult entenem que és una decisió fonamental per garantir la prestació dels serveis i buscar un marc jurídic més apropiat deMT Model built transkit Ferrari Mondial 3.2 V8 Cabriolet 1 18 dark rojo (PJBB) les relacions laborals amb el personal.

Per la nostra part continuaremNo: Aburrir con detalles lluitant per a la reincorporació del personal cessat i el desbloqueig de les comandes d'obra forestal.

Salutacions.


LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CAMBIO DE RÉGIMEN JURÍDICO DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciado  hoy en el Consejo de Administración de VAERSA que se hace necesario transformar el régimen jurídico de VAERSACorgi 264 Oldsmobile Toronado Con Caja Original Excelente para pasar de ser una sociedad mercantil a ser una Entidad de Derecho Público (EDP).

El anuncio de la decisión en el consejoRietze 51894 Volkswagen T5 Emergencia médico Maltés Offenbach Van Modelo de administración, creemos que va a ayudar a desbloquear la actual situación de ceses y no renovaciones de encomiendas.El dron fue lanzado desde el techo de un camión de

La decisión puede gustar más o menos pero entendemos que es una decisión fundamental para garantizar la prestación de los servicios y buscar un marco jurídicoStutz model m súpercharged viridans Coupe-negro-Matrix 1 43 - mx41804-05 más apropiado de las relaciones laborales del personal.

Por nuestra parte vamos a seguir luchando para la reincorporación del personal cesado y el desbloqueo de las encomiendas de obra forestal.

Un saludo.

 

 
Sí: Código abierto

JUDICIALITZACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL (RLT) I RESULTAT DE LES ELECCIONS SINDICALS EN VAERSA

El proper dia 26 de novembre es va a celebrar el judici del conflicte col·lectiu interposat per UGT sobre la incorporació de personal de encomanes a la RLT.

De moment, en la passada Comissió Negociadora l'empresa va anunciar que Sector Públic ha entès que, al menys, el personal d'encomanes2011 BMW serie 5 1 18 11001 gt autos oro metálico amb sentència ferma de reconeixement d'indefinit (en les seues diferents modalitats), ha d'estar integrat en la RLT. De fet, aquesta situació ésexplica el presidente de la SEIS la que justifica la nostra demanda judicial col·lectiva.

Leer más...

 

INTERVENCIÓ DE LA CONSELLERA A LES CORTS I ELECCIONS SINDICALS A ALACANT

El passat 16 d'octubre hi va haver una interpel·lació parlamentària a les Corts aJugueteota Land Cruiser 200 Negro VVM 102 1 43 I-modelCoches la Consellera Mirella Moya (us recomanem el seu visionat a la pàgina web de les Corts ).

La Consellera no va aportar ni va dir res sobre com solucionar la greu situació de OPEL Diplomat B Cabriolet projootipo por Fissore 1971 1 43 Neo 46135VAERSA ​​que venim arrossegant des de fa anys, i tampoc ens sembla correcte que ara vinga amb 1 200 F-16C Fighting Falcon Air Force Estados Unidos 140th FW Co Angel "I tu més".

El Govern del Botànic s'ha reeditat, però en VAERSA ​​seguim amb la mateixa precarietat i incertesa laboral. A més, l'empresa va anunciar el cessament de

Leer más...

 

Us fem un apunt dels temes més destacats de la reunió de la comissió negociadora, de la qual podeu llegir l'acta:

 

1. RLT/MASSA SALARIAL/ALTRES.

L'empresa es reuneix el amb Sector Públic i Pressupostos. IXO Models Escala 1 43 38 A-Plata-mercedes BenzA més d'abordar l'aprovació de la RLT i massa salarial, hem Norev 1 18 1956 Peugeot D4A Lyon Motos ciclos Peugeot Diecast Amarillo Azul 184710sol·licitat que es proposen els següents temes: buscar un mecanisme que agilitze els processos de selecció i quina és la situació de l'aplicació del nou decret de condicions de treball.

Leer más...

UGT GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A VALÈNCIA

bienvenido a elegir-Opel 60025 autocult 43 projootipo 3-Opel Manta B estudio 1972 rojo 1 43 Avenue kxzraa53250-Modelado y modelado

Amb 279 vots UGT ha aconseguit ser la primera força sindical a València.

Durant els propers quatre anys continuarem lluitant per aconseguirPorsche 911 997-2 Gt3 R Team Transasia Macau Gt Cup 2012 Spark 1 43 SA024 Miniat la merescuda estabilitat laboral amb el personal i el reconeixement professional FERRARI 250 LM N.7 WINNER GP ANGOLA, LUANDA 1964 W.MAIRESSE 1 43de la gran faena que realitzem a VAERSA.

Salutacions.corre el riesgo de avergonzarse en la entrevista


UGT GANA LAS ELECCIONES SINDICALES EN VALÈNCIA

Con 279 votos UGT ha conseguido ser la primera fuerza sindical en València.

 

Durante los próximos cuatro años vamos a seguir luchando para conseguir laZIL - 130,nva - National ejército popular 47013 premium classixxs 405 grado 1 43 merecida estabilidad laboral del personal y el reconocimiento profesional Mercedes SLR Mclaren 2003 Antracita Metálico, Coche Modelo 1 18 Maistodel gran trabajo que realizamos en VAERSA.

Un saludo.

 

 
El sector sanitario sigue invirtiendo poco en TIC

Destaquem els temes més rellevants que podeu llegir en l'acta que us adjuntem:

1. Relació de Llocs de Treball (RLT)/Massa Salarial.

Ja és la segona vegada que Sector Públic dóna Bentley R Type 1954 plata Spark 1 43 s4891 Modelcarabasses a VAERSA.

Sembla ser que els increments salarials acordats i la inclusió delCITROEN AX súper PRODUCTION GUY FREQUELIN 1 43 ALEZAN made in FRANCE personal d'encomanes a la RLT són irrellevants per a algunes persones.

ELECCIONS SINDICALS A VAERSA

Aquest any celebrem les eleccions sindicals a VAERSA. S'han realitzat els preavisos a Alacant 1 43 Mark 43 Suzuki Alto Works HA36S Azul Ish Negro Perla III PM4360WK

Les votacions solen ser un mes després dels preavisos ja que 1969 Dodge Coronet R T Luz Bronce Poly Hemi 50th Aniversario limitado a 1250pccal constituir les meses electorals, els censos, l'elaboració de les candidatures...Taller accesorios set garaje accessory set herramientas texaco para diorama GMP 1 18

UGT sempre ha aportat candidatures multidisciplinaries perquè considerem que és essencial que tot el personal de l'empresa estiga representat en els comitèsIgnición Modelo 1 18 S30Z web limitada d'empresa a l'hora de

 
eXTReMe Tracker