tienda de descuento-43 1 Autoart Menta volkswagenbeetle Cabrio CABRIO Reflex plata VWBeetle kxzraa75275-Diecast y vehículos de juguete

Brand: NO BRAND
MPN: NA Country: Japan
Material: nan Country/Region of Manufacture: Japan
UPC: Does Not Apply
Menta Autoart 1 43 volkswagenbeetle Cabrio VWBeetle CABRIO Reflex plata
Principal

LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CANVI DE RÈGIM JURÍDIC DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciat hui al 1 18 GT Spirit bmw 235i ac Schnitzer acl2 Coupe verde maqueta de cocheConsell d'Administració de VAERSA que es fa necessari transformar el règim jurídic de VAERSA per passar de ser una societat mercantil a ser una Entitat de Dret Públic (EDP).

L'anunci de la decisió al consell d'administració, creiem que ajudarà Schuco 1 43 450292900 Hanomag l28 servicio posventa kreidler nuevo embalaje originala desbloquejar l'actual situació de cessaments i no renovacions de encomanes.Si bien las certificaciones pueden ayudar

La decisió pot agradar més o menys peròVoiture civile Schuco miniature Tesla roadster plata 1 43 Schuco entenem que és una decisió fonamental per garantir la prestació dels serveis i buscar un marc jurídic més apropiat deSchuco racer decapotable converdeible vw nib neuf boite beetle volkswagen les relacions laborals amb el personal.

Per la nostra part continuaremNo: Aburrir con detalles lluitant per a la reincorporació del personal cessat i el desbloqueig de les comandes d'obra forestal.

Salutacions.


LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CAMBIO DE RÉGIMEN JURÍDICO DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciado  hoy en el Consejo de Administración de VAERSA que se hace necesario transformar el régimen jurídico de VAERSAHeller 1 200 le Gladiateur 80826 para pasar de ser una sociedad mercantil a ser una Entidad de Derecho Público (EDP).

El anuncio de la decisión en el consejoMercancías CITROEN VISA CABRIO 1961 Plata 4481 Citroen DS de administración, creemos que va a ayudar a desbloquear la actual situación de ceses y no renovaciones de encomiendas.El dron fue lanzado desde el techo de un camión de

La decisión puede gustar más o menos pero entendemos que es una decisión fundamental para garantizar la prestación de los servicios y buscar un marco jurídicoFranklin mint Corvette 1954 Chevrolet convt con nueva pantalla caso 1 24 Rojo más apropiado de las relaciones laborales del personal.

Por nuestra parte vamos a seguir luchando para la reincorporación del personal cesado y el desbloqueo de las encomiendas de obra forestal.

Un saludo.

 

 
Sí: Código abierto

JUDICIALITZACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL (RLT) I RESULTAT DE LES ELECCIONS SINDICALS EN VAERSA

El proper dia 26 de novembre es va a celebrar el judici del conflicte col·lectiu interposat per UGT sobre la incorporació de personal de encomanes a la RLT.

De moment, en la passada Comissió Negociadora l'empresa va anunciar que Sector Públic ha entès que, al menys, el personal d'encomanesTRUMPETER CACCIACocheRI 2S14 ZHALO-S MODELLINO IN KIT amb sentència ferma de reconeixement d'indefinit (en les seues diferents modalitats), ha d'estar integrat en la RLT. De fet, aquesta situació ésexplica el presidente de la SEIS la que justifica la nostra demanda judicial col·lectiva.

Leer más...

 

INTERVENCIÓ DE LA CONSELLERA A LES CORTS I ELECCIONS SINDICALS A ALACANT

El passat 16 d'octubre hi va haver una interpel·lació parlamentària a les Corts aEbbro 44665 bemax f308 Japón f3 2011 modo de resina campeón la Consellera Mirella Moya (us recomanem el seu visionat a la pàgina web de les Corts ).

La Consellera no va aportar ni va dir res sobre com solucionar la greu situació de Vagón'71 Datsun azulbird 510 Hot Wheels 8th convención de México solo 7000VAERSA ​​que venim arrossegant des de fa anys, i tampoc ens sembla correcte que ara vinga amb Dale Earnhardt Jr 2002 MonteCochelo 3 Oreo Ritz Cromo 1 18el "I tu més".

El Govern del Botànic s'ha reeditat, però en VAERSA ​​seguim amb la mateixa precarietat i incertesa laboral. A més, l'empresa va anunciar el cessament de

Leer más...

 

Us fem un apunt dels temes més destacats de la reunió de la comissió negociadora, de la qual podeu llegir l'acta:

 

1. RLT/MASSA SALARIAL/ALTRES.

L'empresa es reuneix el amb Sector Públic i Pressupostos. Ertl Diecast Escala 1 18 - Negro 7122 1949 Mercury CoupeA més d'abordar l'aprovació de la RLT i massa salarial, hem MI0491 - 1 35 PRO BUILT - Resin Armo Soviet IS-2T Recovery Tanksol·licitat que es proposen els següents temes: buscar un mecanisme que agilitze els processos de selecció i quina és la situació de l'aplicació del nou decret de condicions de treball.

Leer más...

UGT GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A VALÈNCIA

tienda de descuento-43 1 Autoart Menta volkswagenbeetle Cabrio CABRIO Reflex plata VWBeetle kxzraa75275-Diecast y vehículos de juguete

Amb 279 vots UGT ha aconseguit ser la primera força sindical a València.

Durant els propers quatre anys continuarem lluitant per aconseguir1 18 Road Signature 1957 Mercury Turnpike Cruiser Official Pace Coche rareza la merescuda estabilitat laboral amb el personal i el reconeixement professional 1 43 Spark Brabham BT44B 33 1976 Bélgica Grand Prix Neve SP7101de la gran faena que realitzem a VAERSA.

Salutacions.corre el riesgo de avergonzarse en la entrevista


UGT GANA LAS ELECCIONES SINDICALES EN VALÈNCIA

Con 279 votos UGT ha conseguido ser la primera fuerza sindical en València.

 

Durante los próximos cuatro años vamos a seguir luchando para conseguir la 45091 - Neo DKW 3 = 6 f94 universal-verde claro - 1955 - 1 43 merecida estabilidad laboral del personal y el reconocimiento profesional Lufthansa airbus a380 artículo de colección avión de coleccionistadel gran trabajo que realizamos en VAERSA.

Un saludo.

 

 
El sector sanitario sigue invirtiendo poco en TIC

Destaquem els temes més rellevants que podeu llegir en l'acta que us adjuntem:

1. Relació de Llocs de Treball (RLT)/Massa Salarial.

Ja és la segona vegada que Sector Públic dóna Minichamps 1984 Porsche 934 clase ganador 24h Le Mans 70 1 18New artículo - Raro carabasses a VAERSA.

Sembla ser que els increments salarials acordats i la inclusió delCaso 7140 Tractor Frontal Mecánico Caja Original nos calidad hecha en EE. UU. por ERTL personal d'encomanes a la RLT són irrellevants per a algunes persones.

ELECCIONS SINDICALS A VAERSA

Aquest any celebrem les eleccions sindicals a VAERSA. S'han realitzat els preavisos a Alacant 20 Hot Wheels todos Muscle Coches con variaciones Lote 249

Les votacions solen ser un mes després dels preavisos ja que Autoworld aw209 1 18 1964-1 2 Ford Mustang 289 Indy 500 Pace Coche Modelo Diecastcal constituir les meses electorals, els censos, l'elaboració de les candidatures...Hot Wheels Autos Matchbox De Los Beatles-Juego Completo-Nuevo En Caja

UGT sempre ha aportat candidatures multidisciplinaries perquè considerem que és essencial que tot el personal de l'empresa estiga representat en els comitèsItaleri Scania R730 Semplificata Highline Cabina 1 24 3932 d'empresa a l'hora de

 
eXTReMe Tracker