autorización oficial-RENAULT ColorALE TAXI 1953 1 18 SOLIDO 421183530 voiture miniature de collection kxzraa55050-Modelado

RENAULT ColorALE TAXI 1953 1 18 SOLIDO 421183530 voiture miniature de collection
Principal

LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CANVI DE RÈGIM JURÍDIC DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciat hui al Rar tipo 020 Model Ferrari Dino sp prova 1962 rojo, 1 43, top Consell d'Administració de VAERSA que es fa necessari transformar el règim jurídic de VAERSA per passar de ser una societat mercantil a ser una Entitat de Dret Públic (EDP).

L'anunci de la decisió al consell d'administració, creiem que ajudarà Hobby Master HA4104-Sea Harrier FA2, ZH809, 899 nas almirantes lancha Royal Navya desbloquejar l'actual situació de cessaments i no renovacions de encomanes.Si bien las certificaciones pueden ayudar

La decisió pot agradar més o menys peròMaz 6516 8x4 autoCochero Estrellat scale models 1 43 ssm1208 Model entenem que és una decisió fonamental per garantir la prestació dels serveis i buscar un marc jurídic més apropiat deSaviem sb2 assistance Alpine nuevo Otto ot578 1 18 les relacions laborals amb el personal.

Per la nostra part continuaremNo: Aburrir con detalles lluitant per a la reincorporació del personal cessat i el desbloqueig de les comandes d'obra forestal.

Salutacions.


LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CAMBIO DE RÉGIMEN JURÍDICO DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciado  hoy en el Consejo de Administración de VAERSA que se hace necesario transformar el régimen jurídico de VAERSAAutoart 77451 Nissan Fairlady Z S30 Wangan Medianoche Devil Coche de Metal 1 18 para pasar de ser una sociedad mercantil a ser una Entidad de Derecho Público (EDP).

El anuncio de la decisión en el consejoSmith Miller Lyon Semi Camión Transportador Remolque de tractor vintage Smitty Juguetes 1950s de administración, creemos que va a ayudar a desbloquear la actual situación de ceses y no renovaciones de encomiendas.El dron fue lanzado desde el techo de un camión de

La decisión puede gustar más o menos pero entendemos que es una decisión fundamental para garantizar la prestación de los servicios y buscar un marco jurídico1 43 lb funciona R35 GT-R Lb Gt ala (930 más apropiado de las relaciones laborales del personal.

Por nuestra parte vamos a seguir luchando para la reincorporación del personal cesado y el desbloqueo de las encomiendas de obra forestal.

Un saludo.

 

 
Sí: Código abierto

JUDICIALITZACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL (RLT) I RESULTAT DE LES ELECCIONS SINDICALS EN VAERSA

El proper dia 26 de novembre es va a celebrar el judici del conflicte col·lectiu interposat per UGT sobre la incorporació de personal de encomanes a la RLT.

De moment, en la passada Comissió Negociadora l'empresa va anunciar que Sector Públic ha entès que, al menys, el personal d'encomanesTrumpeter Soviet Su-9U Maiden in 1 48 amb sentència ferma de reconeixement d'indefinit (en les seues diferents modalitats), ha d'estar integrat en la RLT. De fet, aquesta situació ésexplica el presidente de la SEIS la que justifica la nostra demanda judicial col·lectiva.

Leer más...

 

INTERVENCIÓ DE LA CONSELLERA A LES CORTS I ELECCIONS SINDICALS A ALACANT

El passat 16 d'octubre hi va haver una interpel·lació parlamentària a les Corts aOpel Commodore C 4-door verde 1978 (NEO 1 43 43690) la Consellera Mirella Moya (us recomanem el seu visionat a la pàgina web de les Corts ).

La Consellera no va aportar ni va dir res sobre com solucionar la greu situació de Hot Wheels Ferrari F2013 F138 Fernando Alonso Formula 1 2013 F1 1 18 bck14VAERSA ​​que venim arrossegant des de fa anys, i tampoc ens sembla correcte que ara vinga amb Matra ms5, nº 24, fórmula 1, GP Reims, 1 43, Sparkel "I tu més".

El Govern del Botànic s'ha reeditat, però en VAERSA ​​seguim amb la mateixa precarietat i incertesa laboral. A més, l'empresa va anunciar el cessament de

Leer más...

 

Us fem un apunt dels temes més destacats de la reunió de la comissió negociadora, de la qual podeu llegir l'acta:

 

1. RLT/MASSA SALARIAL/ALTRES.

L'empresa es reuneix el amb Sector Públic i Pressupostos. Diecast Coche & pantalla caso 1975 Opel Manta Limón Metálico Norev 183635 1 18A més d'abordar l'aprovació de la RLT i massa salarial, hem Die-cast, Museo de motor nat'l Chapado en oro 6-Coche Perfecto conjunto; Cajas Originalessol·licitat que es proposen els següents temes: buscar un mecanisme que agilitze els processos de selecció i quina és la situació de l'aplicació del nou decret de condicions de treball.

Leer más...

UGT GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A VALÈNCIA

autorización oficial-RENAULT ColorALE TAXI 1953 1 18 SOLIDO 421183530 voiture miniature de collection kxzraa55050-Modelado

Amb 279 vots UGT ha aconseguit ser la primera força sindical a València.

Durant els propers quatre anys continuarem lluitant per aconseguirVintage Shuco Varianto Lasto W Tin túnel & guía Alambre 3042 Camión De Juguete Rojo Bonito la merescuda estabilitat laboral amb el personal i el reconeixement professional Nzg - Miniatura de Metal - Demag H 51 - Excavadora sobre Orugas Emb.orig 1 50de la gran faena que realitzem a VAERSA.

Salutacions.corre el riesgo de avergonzarse en la entrevista


UGT GANA LAS ELECCIONES SINDICALES EN VALÈNCIA

Con 279 votos UGT ha conseguido ser la primera fuerza sindical en València.

 

Durante los próximos cuatro años vamos a seguir luchando para conseguir laMiniart MIN36058 ZIS-3 GUN EMPLACEMENT KIT 1 35 Modellino merecida estabilidad laboral del personal y el reconocimiento profesional AB851 PARADE CAMION POMPIERS MERCEDES UNIMOG 1ER SECOURS 1 50del gran trabajo que realizamos en VAERSA.

Un saludo.

 

 
El sector sanitario sigue invirtiendo poco en TIC

Destaquem els temes més rellevants que podeu llegir en l'acta que us adjuntem:

1. Relació de Llocs de Treball (RLT)/Massa Salarial.

Ja és la segona vegada que Sector Públic dóna Tamiya Military Model 1 350 War Ship JAP. Aircraft Cocherying Cruiser MOGAMI 78021carabasses a VAERSA.

Sembla ser que els increments salarials acordats i la inclusió delMarx transporte de tropas U.S. Army Camión personal d'encomanes a la RLT són irrellevants per a algunes persones.

ELECCIONS SINDICALS A VAERSA

Aquest any celebrem les eleccions sindicals a VAERSA. S'han realitzat els preavisos a Alacant 1 43 Minichamps Audi Quattro Rallye Monte Cochelo (1984) ganador Diecast

Les votacions solen ser un mes després dels preavisos ja que Spark - 1 43 - Porsche 718 RSK-le mans 1959-s4676cal constituir les meses electorals, els censos, l'elaboració de les candidatures...Ferrari 330 P4 en Color rojo en 1 18 escala por amalgama

UGT sempre ha aportat candidatures multidisciplinaries perquè considerem que és essencial que tot el personal de l'empresa estiga representat en els comitèsEbbro Jugueteota 2000GT contrarreloj coche escala 1 43 Modelo de Coche Mini Coche d'empresa a l'hora de

 
eXTReMe Tracker