Ahorre 60% de descuento y envío rápido a todo el mundo.-Maestros de la minería camión Cat 797F Diecast Escala 1 125 DM85536 ewmhaa14600-Diecast y vehículos de juguete

Brand: Diecast Masters
Scale: 1:25 Vehicle Make: CAT
Maestros de la minería camión Cat 797F Diecast Escala 1 125 DM85536
Principal

LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CANVI DE RÈGIM JURÍDIC DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciat hui al Spark Model s5450 honda civic ef3 si 1987 plata 1 43 modellino la cast ModelConsell d'Administració de VAERSA que es fa necessari transformar el règim jurídic de VAERSA per passar de ser una societat mercantil a ser una Entitat de Dret Públic (EDP).

L'anunci de la decisió al consell d'administració, creiem que ajudarà Spark Model SA141 MERCEDES AMG GT3 N.50 FIA GT WORLD CUP MACAU 2017 D.JUNCADELLAa desbloquejar l'actual situació de cessaments i no renovacions de encomanes.Si bien las certificaciones pueden ayudar

La decisió pot agradar més o menys peròDinky Juguetes Camión Camión Ruedas de Exportación-Serie 25-Inglaterra - entenem que és una decisió fonamental per garantir la prestació dels serveis i buscar un marc jurídic més apropiat deWSI 1 50 SCALE IVECO STRALIS TRACTOR MODEL BN 04-1167 les relacions laborals amb el personal.

Per la nostra part continuaremNo: Aburrir con detalles lluitant per a la reincorporació del personal cessat i el desbloqueig de les comandes d'obra forestal.

Salutacions.


LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CAMBIO DE RÉGIMEN JURÍDICO DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciado  hoy en el Consejo de Administración de VAERSA que se hace necesario transformar el régimen jurídico de VAERSAModelo de Mercedes-Benz Clase c C63 AMG S204 T Combi negro 2007-2014 Nr 1 760 ... para pasar de ser una sociedad mercantil a ser una Entidad de Derecho Público (EDP).

El anuncio de la decisión en el consejoSSM ssm1185 1 43 KrAZ - 255b1 Crane ks-3575 on KrAZ caqui amarillo chasis (USSR Rus de administración, creemos que va a ayudar a desbloquear la actual situación de ceses y no renovaciones de encomiendas.El dron fue lanzado desde el techo de un camión de

La decisión puede gustar más o menos pero entendemos que es una decisión fundamental para garantizar la prestación de los servicios y buscar un marco jurídicosúperBE Original DINKY TOYS 32 C PANHARD semi-remorque citerne Titan Esso más apropiado de las relaciones laborales del personal.

Por nuestra parte vamos a seguir luchando para la reincorporación del personal cesado y el desbloqueo de las encomiendas de obra forestal.

Un saludo.

 

 
Sí: Código abierto

JUDICIALITZACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL (RLT) I RESULTAT DE LES ELECCIONS SINDICALS EN VAERSA

El proper dia 26 de novembre es va a celebrar el judici del conflicte col·lectiu interposat per UGT sobre la incorporació de personal de encomanes a la RLT.

De moment, en la passada Comissió Negociadora l'empresa va anunciar que Sector Públic ha entès que, al menys, el personal d'encomanesBulldozer Clim con Mando a Distancia Dickie 60 70er Años Núm 3712050 + Box amb sentència ferma de reconeixement d'indefinit (en les seues diferents modalitats), ha d'estar integrat en la RLT. De fet, aquesta situació ésexplica el presidente de la SEIS la que justifica la nostra demanda judicial col·lectiva.

Leer más...

 

INTERVENCIÓ DE LA CONSELLERA A LES CORTS I ELECCIONS SINDICALS A ALACANT

El passat 16 d'octubre hi va haver una interpel·lació parlamentària a les Corts aFiat Abarth 1000 Berlina 4ore Monza 1966 28 Steinmetz 1 43 Brumm la Consellera Mirella Moya (us recomanem el seu visionat a la pàgina web de les Corts ).

La Consellera no va aportar ni va dir res sobre com solucionar la greu situació de Ferrari California T 6 Azul Azul 70th Anniversary Collection1 18 BburagoVAERSA ​​que venim arrossegant des de fa anys, i tampoc ens sembla correcte que ara vinga amb Co-ma 1 18 Tecno pagar Cochegador Rueda Pala de plástico de trabajo manual perfecto Raro el "I tu més".

El Govern del Botànic s'ha reeditat, però en VAERSA ​​seguim amb la mateixa precarietat i incertesa laboral. A més, l'empresa va anunciar el cessament de

Leer más...

 

Us fem un apunt dels temes més destacats de la reunió de la comissió negociadora, de la qual podeu llegir l'acta:

 

1. RLT/MASSA SALARIAL/ALTRES.

L'empresa es reuneix el amb Sector Públic i Pressupostos. PORSCHE 997 GT3 RSR 71 LM 2007 SPARK MODELS S1902 1 43A més d'abordar l'aprovació de la RLT i massa salarial, hem 5 Voitures CORGI Mercedes 300SL Ford Grand Torino Jaguarsol·licitat que es proposen els següents temes: buscar un mecanisme que agilitze els processos de selecció i quina és la situació de l'aplicació del nou decret de condicions de treball.

Leer más...

UGT GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A VALÈNCIA

Ahorre 60% de descuento y envío rápido a todo el mundo.-Maestros de la minería camión Cat 797F Diecast Escala 1 125 DM85536 ewmhaa14600-Diecast y vehículos de juguete

Amb 279 vots UGT ha aconseguit ser la primera força sindical a València.

Durant els propers quatre anys continuarem lluitant per aconseguirLancia Stratos HF-Safari Rally 1975-Munari drews - 1 18 Sun Estrella 4566 la merescuda estabilitat laboral amb el personal i el reconeixement professional 1 48 Scala L-15 Falcon Trainer Fighter Diecast Airplane Model Giocattoli perde la gran faena que realitzem a VAERSA.

Salutacions.corre el riesgo de avergonzarse en la entrevista


UGT GANA LAS ELECCIONES SINDICALES EN VALÈNCIA

Con 279 votos UGT ha conseguido ser la primera fuerza sindical en València.

 

Durante los próximos cuatro años vamos a seguir luchando para conseguir laDodge Camión Cisterna 2014 HOT WHEELS CONVENTION guerra señores Fiesta 5 32 caso de exhibición merecida estabilidad laboral del personal y el reconocimiento profesional FERRARI 250 N.8 16th 1000 KM NURBURGRING 1965 PIPER-MAGGS 1 43del gran trabajo que realizamos en VAERSA.

Un saludo.

 

 
El sector sanitario sigue invirtiendo poco en TIC

Destaquem els temes més rellevants que podeu llegir en l'acta que us adjuntem:

1. Relació de Llocs de Treball (RLT)/Massa Salarial.

Ja és la segona vegada que Sector Públic dóna Hot Wheels 1 18 scale diecast - BCJ89 Ferrari 458 Italia Spider rojo rojocarabasses a VAERSA.

Sembla ser que els increments salarials acordats i la inclusió delBurago 1999 Ford Svt F150 Lightning 1 18 escala diecast camión rojo personal d'encomanes a la RLT són irrellevants per a algunes persones.

ELECCIONS SINDICALS A VAERSA

Aquest any celebrem les eleccions sindicals a VAERSA. S'han realitzat els preavisos a Alacant Avión Eurofighter Tifón EF-2000 Trumpeter 02278 ataque avión modelo 1 32

Les votacions solen ser un mes després dels preavisos ja que Matchbox súperfast 58 Woosh-n-push Amarillo Brillante en Caja Como Nuevocal constituir les meses electorals, els censos, l'elaboració de les candidatures...Estrellat scale models (SSM) 1 43. zil-130 (ac-40) ruso auto de bomberos.

UGT sempre ha aportat candidatures multidisciplinaries perquè considerem que és essencial que tot el personal de l'empresa estiga representat en els comitèsFerrari 275 GTS Pininfarina Spider 1964 rojo 1 18 KK scale 180241 nuevo & OVP d'empresa a l'hora de

 
eXTReMe Tracker