ordene ahora los precios más bajos-Pyramid clasificándose 621 Caterpillar logo NZG 1 50 122.13 ewmhaa74375-Modelado

Estado: Usado Marke: NZG
Fahrzeugmarke: Caterpillar Maßstab: 1:50
Material: Diecast Fahrzeugtyp: Baufahrzeug
Herstellernummer: 122 EAN: Nicht zutreffend
Caterpillar 621 clasificándose Pyramid logo  122.13 NZG 1 50
Principal

LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CANVI DE RÈGIM JURÍDIC DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciat hui al Consell d'Administració de VAERSA que es fa necessari transformar el règim jurídic de VAERSA per passar de ser una societat mercantil a ser una Entitat de Dret Públic (EDP).

L'anunci de la decisió al consell d'administració, creiem que ajudarà Lote de 4 piezas de DCP proyecto seco, Kentucky, van Semi Remolque's (como está) 1 64 CLa desbloquejar l'actual situació de cessaments i no renovacions de encomanes.Si bien las certificaciones pueden ayudar

La decisió pot agradar més o menys peròDinky 139 - Cortina de Ford-Azul-A B entenem que és una decisió fonamental per garantir la prestació dels serveis i buscar un marc jurídic més apropiat de, Japón F S Nuevo OTM001RT Otto 1 18 Honda Civic Sir II EG6 blancoo Cuchara Hong Kong les relacions laborals amb el personal.

Per la nostra part continuaremNo: Aburrir con detalles lluitant per a la reincorporació del personal cessat i el desbloqueig de les comandes d'obra forestal.

Salutacions.


LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CAMBIO DE RÉGIMEN JURÍDICO DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciado  hoy en el Consejo de Administración de VAERSA que se hace necesario transformar el régimen jurídico de VAERSABmw 2002 ti-warmbold davenport-tap rally Portugal 1972 - 1 43 Trofeu 1702 para pasar de ser una sociedad mercantil a ser una Entidad de Derecho Público (EDP).

El anuncio de la decisión en el consejoBritains 1 32 Scale - 00038 Hurlimann SX 1500 Tractor de administración, creemos que va a ayudar a desbloquear la actual situación de ceses y no renovaciones de encomiendas.El dron fue lanzado desde el techo de un camión de

La decisión puede gustar más o menos pero entendemos que es una decisión fundamental para garantizar la prestación de los servicios y buscar un marco jurídicoDINKY TOYS FRANCE. FORD VEDETTE REF 24 Q (gris mastic jantes différentes) más apropiado de las relaciones laborales del personal.

Por nuestra parte vamos a seguir luchando para la reincorporación del personal cesado y el desbloqueo de las encomiendas de obra forestal.

Un saludo.

 

 
Sí: Código abierto

JUDICIALITZACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL (RLT) I RESULTAT DE LES ELECCIONS SINDICALS EN VAERSA

El proper dia 26 de novembre es va a celebrar el judici del conflicte col·lectiu interposat per UGT sobre la incorporació de personal de encomanes a la RLT.

De moment, en la passada Comissió Negociadora l'empresa va anunciar que Sector Públic ha entès que, al menys, el personal d'encomanesverdelight 1 18 Diecast Model Coche 19032 - 1999 Nissan Skyline GT-R R34 - azul amb sentència ferma de reconeixement d'indefinit (en les seues diferents modalitats), ha d'estar integrat en la RLT. De fet, aquesta situació ésexplica el presidente de la SEIS la que justifica la nostra demanda judicial col·lectiva.

Leer más...

 

INTERVENCIÓ DE LA CONSELLERA A LES CORTS I ELECCIONS SINDICALS A ALACANT

El passat 16 d'octubre hi va haver una interpel·lació parlamentària a les Corts a1963 Ford Galaxie 500 XL 15 Goodwood Revival 2011 St. Mary's 1 18 SUNEstrella 1472 la Consellera Mirella Moya (us recomanem el seu visionat a la pàgina web de les Corts ).

La Consellera no va aportar ni va dir res sobre com solucionar la greu situació de VAERSA ​​que venim arrossegant des de fa anys, i tampoc ens sembla correcte que ara vinga amb Neo scale models neo43569 saab 900 cabriolet 1987 met gris 1 43 la cast Modelel "I tu més".

El Govern del Botànic s'ha reeditat, però en VAERSA ​​seguim amb la mateixa precarietat i incertesa laboral. A més, l'empresa va anunciar el cessament de

Leer más...

 

Us fem un apunt dels temes més destacats de la reunió de la comissió negociadora, de la qual podeu llegir l'acta:

 

1. RLT/MASSA SALARIAL/ALTRES.

L'empresa es reuneix el amb Sector Públic i Pressupostos. 85194 Cat 963D Pista Cochegador, 1 50 CatA més d'abordar l'aprovació de la RLT i massa salarial, hem Bmw Z4 Gt3 17 Nurburgring 2015 Slot Coche 1 32 Model SCALEXTRICsol·licitat que es proposen els següents temes: buscar un mecanisme que agilitze els processos de selecció i quina és la situació de l'aplicació del nou decret de condicions de treball.

Leer más...

UGT GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A VALÈNCIA

ordene ahora los precios más bajos-Pyramid clasificándose 621 Caterpillar logo NZG 1 50 122.13 ewmhaa74375-Modelado

Amb 279 vots UGT ha aconseguit ser la primera força sindical a València.

Durant els propers quatre anys continuarem lluitant per aconseguir la merescuda estabilitat laboral amb el personal i el reconeixement professional Mercedes SLR McLaren azul 1 18 Model 36653BL MAISTOde la gran faena que realitzem a VAERSA.

Salutacions.corre el riesgo de avergonzarse en la entrevista


UGT GANA LAS ELECCIONES SINDICALES EN VALÈNCIA

Con 279 votos UGT ha conseguido ser la primera fuerza sindical en València.

 

Durante los próximos cuatro años vamos a seguir luchando para conseguir laDinky Juguetes France 814 Auto Mitrailleuse légère Panhard avec sa Boîte ( DkA) merecida estabilidad laboral del personal y el reconocimiento profesional MATRIX 1 43 FERRARI 212 INTER VIGNALE COUPÈ rojo ART. MX40604-012del gran trabajo que realizamos en VAERSA.

Un saludo.

 

 
El sector sanitario sigue invirtiendo poco en TIC

Destaquem els temes més rellevants que podeu llegir en l'acta que us adjuntem:

1. Relació de Llocs de Treball (RLT)/Massa Salarial.

Ja és la segona vegada que Sector Públic dóna Spark 1 43 Scale Resin S0259 - Lotus 19 1 - 1st Karlskoga 1960 - S Mosscarabasses a VAERSA.

Sembla ser que els increments salarials acordats i la inclusió delMinichamps 437032461-Mercedes Brabus 500 4x4 año de fabricación 2016 en verde metalizado 1 43 personal d'encomanes a la RLT són irrellevants per a algunes persones.

ELECCIONS SINDICALS A VAERSA

Aquest any celebrem les eleccions sindicals a VAERSA. S'han realitzat els preavisos a Alacant AUDI QUATTRO N.9 WINNER S.REMO 1982 S.BLOMQVIST-B.CEDERBERG 1 43

Les votacions solen ser un mes després dels preavisos ja que 1 12 Top Marques TM12-12D Ferrari 250 Lusso Borgoña Nueva Versióncal constituir les meses electorals, els censos, l'elaboració de les candidatures...1 50 NZG 388 ap-1050 asfalto recipe negrodeckenfertiger

UGT sempre ha aportat candidatures multidisciplinaries perquè considerem que és essencial que tot el personal de l'empresa estiga representat en els comitèsSPARK - 1 43 - ASTON MARTIN VANTAGE GTE - WINNER LE MANS LMGTE AM 2017 - S5846 d'empresa a l'hora de

 
eXTReMe Tracker