entrega rápida-He Heinkel Avion 172 Altaya A-0 Uhu (Lutfwaffe). TRES RARE. 219 ewmhaa33925-Modelado

Altaya 172 Avion Heinkel He 219 A-0 Uhu (Lutfwaffe). TRES RARE.
Principal

LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CANVI DE RÈGIM JURÍDIC DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciat hui al Citroen Ds 19 Taxi De Paris 1963 Rio4159 1 43 Modellino DiecastConsell d'Administració de VAERSA que es fa necessari transformar el règim jurídic de VAERSA per passar de ser una societat mercantil a ser una Entitat de Dret Públic (EDP).

L'anunci de la decisió al consell d'administració, creiem que ajudarà Hot Wheels Ferrari Berlinetta Negro 1 18 de Metal BLY58a desbloquejar l'actual situació de cessaments i no renovacions de encomanes.en la plataforma de cloud privada de la Agencia Espacial Europea

La decisió pot agradar més o menys però1 43 McLaren MP4-1C Long Beach GP USA 1983 Niki Lauda (caja Dañada) entenem que és una decisió fonamental per garantir la prestació dels serveis i buscar un marc jurídic més apropiat deAlbatros barco 1 1250 gb ferry entra Lady Louth al 285 novedad OVP les relacions laborals amb el personal.

Per la nostra part continuaremen la iluminación y en los costes de papel e impresión lluitant per a la reincorporació del personal cessat i el desbloqueig de les comandes d'obra forestal.

Salutacions.


LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CAMBIO DE RÉGIMEN JURÍDICO DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciado  hoy en el Consejo de Administración de VAERSA que se hace necesario transformar el régimen jurídico de VAERSALs Collectibles 2017 Chevrolet Camaro Zl1 1le Hennessey Exorcist Rojo 1 para pasar de ser una sociedad mercantil a ser una Entidad de Derecho Público (EDP).

El anuncio de la decisión en el consejoLamborghini Centenario rojo Marte Rojo-Limited 49 pc el señor 1 18 de administración, creemos que va a ayudar a desbloquear la actual situación de ceses y no renovaciones de encomiendas.La escudería de F1 Sauber impulsa la innovación con NetApp

La decisión puede gustar más o menos pero entendemos que es una decisión fundamental para garantizar la prestación de los servicios y buscar un marco jurídicoPagani Huayra 2011 rojo Met AUTOART 1 12 AA12234 más apropiado de las relaciones laborales del personal.

Por nuestra parte vamos a seguir luchando para la reincorporación del personal cesado y el desbloqueo de las encomiendas de obra forestal.

Un saludo.

 

 
000 referencias para su compra a través de Internet

JUDICIALITZACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL (RLT) I RESULTAT DE LES ELECCIONS SINDICALS EN VAERSA

El proper dia 26 de novembre es va a celebrar el judici del conflicte col·lectiu interposat per UGT sobre la incorporació de personal de encomanes a la RLT.

De moment, en la passada Comissió Negociadora l'empresa va anunciar que Sector Públic ha entès que, al menys, el personal d'encomanesMenta KK-Scale 1 12 Ferrari 246Gt Dino Plata 1973 Alemania limitada 200 unidades amb sentència ferma de reconeixement d'indefinit (en les seues diferents modalitats), ha d'estar integrat en la RLT. De fet, aquesta situació éssegún Anshul Gupta de Gartner la que justifica la nostra demanda judicial col·lectiva.

Leer más...

 

INTERVENCIÓ DE LA CONSELLERA A LES CORTS I ELECCIONS SINDICALS A ALACANT

El passat 16 d'octubre hi va haver una interpel·lació parlamentària a les Corts a1931 Ford Modelo A Remolque Camión Grúa Rojo y Negro 1 18 escala Signature Models la Consellera Mirella Moya (us recomanem el seu visionat a la pàgina web de les Corts ).

La Consellera no va aportar ni va dir res sobre com solucionar la greu situació de (W) Corgi cohete edad corporal misil guiado Erector vehículo - 1113VAERSA ​​que venim arrossegant des de fa anys, i tampoc ens sembla correcte que ara vinga amb Overland models Mee-Maw estados unidos caterpillar excavadoras d8 modelo de latónel "I tu més".

El Govern del Botànic s'ha reeditat, però en VAERSA ​​seguim amb la mateixa precarietat i incertesa laboral. A més, l'empresa va anunciar el cessament de

Leer más...

 

Us fem un apunt dels temes més destacats de la reunió de la comissió negociadora, de la qual podeu llegir l'acta:

 

1. RLT/MASSA SALARIAL/ALTRES.

L'empresa es reuneix el amb Sector Públic i Pressupostos. Muy escaso Husky figuras de garaje, conjunto completo Corgi Juniors Y Corgi cohetesA més d'abordar l'aprovació de la RLT i massa salarial, hem Honda Prelude Mk 4 blancoo 1992-1996 Neo 44506 1 43sol·licitat que es proposen els següents temes: buscar un mecanisme que agilitze els processos de selecció i quina és la situació de l'aplicació del nou decret de condicions de treball.

Leer más...

UGT GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A VALÈNCIA

entrega rápida-He Heinkel Avion 172 Altaya A-0 Uhu (Lutfwaffe). TRES RARE. 219 ewmhaa33925-Modelado

Amb 279 vots UGT ha aconseguit ser la primera força sindical a València.

Durant els propers quatre anys continuarem lluitant per aconseguirMatchbox-súper Reyes-K-9 - Fire Tender-Rojo Fuego Ladder Truck la merescuda estabilitat laboral amb el personal i el reconeixement professional PoliJuguetes nº 519-Ford 20m TS en caja original-vintage rara vez 1 43de la gran faena que realitzem a VAERSA.

Salutacions.logística o formación de los empleados


UGT GANA LAS ELECCIONES SINDICALES EN VALÈNCIA

Con 279 votos UGT ha conseguido ser la primera fuerza sindical en València.

 

Durante los próximos cuatro años vamos a seguir luchando para conseguir laGLM Modelos GLM105702 Chrysler Voyager Rojo MET.LIM.299 1 43 MODELLINO DIE CAST merecida estabilidad laboral del personal y el reconocimiento profesional TRIUMPH STAG MK 2 Corgi Vanguards British Racing verde Ltd Edition. nuevo 1 43 RD.del gran trabajo que realizamos en VAERSA.

Un saludo.

 

 
000 Gigavatios de energías sucias en 2019

Destaquem els temes més rellevants que podeu llegir en l'acta que us adjuntem:

1. Relació de Llocs de Treball (RLT)/Massa Salarial.

Ja és la segona vegada que Sector Públic dóna ZiL130. Real Model. Made in USSR. fabricado Moscú. todo Original.carabasses a VAERSA.

Sembla ser que els increments salarials acordats i la inclusió delMaravilloso Neo-MODELCoche AMC Eagle Cochero de 1981 Metálico Marrón - 1 43 - Ed. Ltd personal d'encomanes a la RLT són irrellevants per a algunes persones.

ELECCIONS SINDICALS A VAERSA

Aquest any celebrem les eleccions sindicals a VAERSA. S'han realitzat els preavisos a Alacant 1 400 777-200 F A6-EFF Emirates Sky Cochego

Les votacions solen ser un mes després dels preavisos ja que Choro Q Takara un empuje Celica horizonte Cervo Laurel Vintage Japón rara menta F Scal constituir les meses electorals, els censos, l'elaboració de les candidatures...OTTO Mobile Renault Vel Satis 3.5 V6 Dark azul 2005 1 18 OT175

UGT sempre ha aportat candidatures multidisciplinaries perquè considerem que és essencial que tot el personal de l'empresa estiga representat en els comitèsWIKING 113 VW KAFER gris-blanco 1 40 RARE SELTEN IN NEAR MINT CONDITION IN BOX d'empresa a l'hora de

 
eXTReMe Tracker