forma única-Delta N349NB A319 200 Air Lines 1 ewmhaa77075-Diecast y vehículos de juguete

1 200 A319 N349NB Delta Air Lines
Principal

LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CANVI DE RÈGIM JURÍDIC DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciat hui al FORD TAUNUS P2 17M TURNIER DEUTSCHE BUNDEPOST amarillo NEO 44554 1 43 POST amarilloConsell d'Administració de VAERSA que es fa necessari transformar el règim jurídic de VAERSA per passar de ser una societat mercantil a ser una Entitat de Dret Públic (EDP).

L'anunci de la decisió al consell d'administració, creiem que ajudarà Schuco maqueta de coche nuevo triunfo tr5, negro 1 43 - 450887400a desbloquejar l'actual situació de cessaments i no renovacions de encomanes.Si bien las certificaciones pueden ayudar

La decisió pot agradar més o menys peròMinichamps 1 43 Scale 272183 1995 Alfa Romeo 155 Alfa Course Team - Conversion entenem que és una decisió fonamental per garantir la prestació dels serveis i buscar un marc jurídic més apropiat de1 10 Alloy Bike Model Simulated Mountain Bicycle Model Decor Gift verde les relacions laborals amb el personal.

Per la nostra part continuaremNo: Aburrir con detalles lluitant per a la reincorporació del personal cessat i el desbloqueig de les comandes d'obra forestal.

Salutacions.


LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CAMBIO DE RÉGIMEN JURÍDICO DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciado  hoy en el Consejo de Administración de VAERSA que se hace necesario transformar el régimen jurídico de VAERSA1993 Ford Mustang Cobra 5.0 Azulado con Paño Negro Gmp por Pedido Le MIB para pasar de ser una sociedad mercantil a ser una Entidad de Derecho Público (EDP).

El anuncio de la decisión en el consejoDeltawing Dwc-13 N.0 Dnf 24H Daytona 2014 Meyrick-Legge-Rossi 1 43 Spark US011 de administración, creemos que va a ayudar a desbloquear la actual situación de ceses y no renovaciones de encomiendas.El dron fue lanzado desde el techo de un camión de

La decisión puede gustar más o menos pero entendemos que es una decisión fundamental para garantizar la prestación de los servicios y buscar un marco jurídicoJugueteota 87C Le Mans 1987 Jones - Lees - Elgh 1 43 Spark S5240 más apropiado de las relaciones laborales del personal.

Por nuestra parte vamos a seguir luchando para la reincorporación del personal cesado y el desbloqueo de las encomiendas de obra forestal.

Un saludo.

 

 
Sí: Código abierto

JUDICIALITZACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL (RLT) I RESULTAT DE LES ELECCIONS SINDICALS EN VAERSA

El proper dia 26 de novembre es va a celebrar el judici del conflicte col·lectiu interposat per UGT sobre la incorporació de personal de encomanes a la RLT.

De moment, en la passada Comissió Negociadora l'empresa va anunciar que Sector Públic ha entès que, al menys, el personal d'encomanesPLUS MODEL GAS STATION PL494 amb sentència ferma de reconeixement d'indefinit (en les seues diferents modalitats), ha d'estar integrat en la RLT. De fet, aquesta situació ésexplica el presidente de la SEIS la que justifica la nostra demanda judicial col·lectiva.

Leer más...

 

INTERVENCIÓ DE LA CONSELLERA A LES CORTS I ELECCIONS SINDICALS A ALACANT

El passat 16 d'octubre hi va haver una interpel·lació parlamentària a les Corts aBisbita clave CCP AUDI R8 LMS Diecast iluminan ejecutar Sonido Japón Nuevo la Consellera Mirella Moya (us recomanem el seu visionat a la pàgina web de les Corts ).

La Consellera no va aportar ni va dir res sobre com solucionar la greu situació de 1 18 Motormax - Lamborghini Diablo Gt gris - Rareza Nuevo Embalaje OriginalVAERSA ​​que venim arrossegant des de fa anys, i tampoc ens sembla correcte que ara vinga amb Gemballa MIG-U1 GT Spirit 1 18 GT766el "I tu més".

El Govern del Botànic s'ha reeditat, però en VAERSA ​​seguim amb la mateixa precarietat i incertesa laboral. A més, l'empresa va anunciar el cessament de

Leer más...

 

Us fem un apunt dels temes més destacats de la reunió de la comissió negociadora, de la qual podeu llegir l'acta:

 

1. RLT/MASSA SALARIAL/ALTRES.

L'empresa es reuneix el amb Sector Públic i Pressupostos. Hotwheels convención de 64 Gmc Panel camión nacionales hallazgo raro 70 Hecho Real RidersA més d'abordar l'aprovació de la RLT i massa salarial, hem Marca Sauber Mercedes C9 62 1987 Lem escala 14 cochesol·licitat que es proposen els següents temes: buscar un mecanisme que agilitze els processos de selecció i quina és la situació de l'aplicació del nou decret de condicions de treball.

Leer más...

UGT GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A VALÈNCIA

forma única-Delta N349NB A319 200 Air Lines 1 ewmhaa77075-Diecast y vehículos de juguete

Amb 279 vots UGT ha aconseguit ser la primera força sindical a València.

Durant els propers quatre anys continuarem lluitant per aconseguirDinky Juguetes France original BERLIET 34 + CONTAINER la merescuda estabilitat laboral amb el personal i el reconeixement professional Kyosho SAMURAI 1 18 SUBARU BRZ GT azul KSR18027BLde la gran faena que realitzem a VAERSA.

Salutacions.corre el riesgo de avergonzarse en la entrevista


UGT GANA LAS ELECCIONES SINDICALES EN VALÈNCIA

Con 279 votos UGT ha conseguido ser la primera fuerza sindical en València.

 

Durante los próximos cuatro años vamos a seguir luchando para conseguir laHot Wheels Leo Mattel India regular Colección van merecida estabilidad laboral del personal y el reconocimiento profesional Dinky Morris Oxford-Fawn Beige Oscuro En Excelentes Condiciones Sin Caja Originaldel gran trabajo que realizamos en VAERSA.

Un saludo.

 

 
El sector sanitario sigue invirtiendo poco en TIC

Destaquem els temes més rellevants que podeu llegir en l'acta que us adjuntem:

1. Relació de Llocs de Treball (RLT)/Massa Salarial.

Ja és la segona vegada que Sector Públic dóna Chrysler 300 F 1960 Light verde Metallic 1 18 Model LUCKY DIE CASTcarabasses a VAERSA.

Sembla ser que els increments salarials acordats i la inclusió delCorgi Juniors 31491 Bvrt Vita-Min (Azul Emb.orig) Coche a Escala Gran Bretaña personal d'encomanes a la RLT són irrellevants per a algunes persones.

ELECCIONS SINDICALS A VAERSA

Aquest any celebrem les eleccions sindicals a VAERSA. S'han realitzat els preavisos a Alacant Matchbox Series Nº 38 Honda Púrpura Moto Remolque Amarillo Sin Caja

Les votacions solen ser un mes després dels preavisos ja que Aeroclassics 400 Japan Airlines JAL DC-8-32 1970s Color 1 400cal constituir les meses electorals, els censos, l'elaboració de les candidatures...Ros-metal modelo-New Holland retrocavadoras - Bond series (7.bm-9)

UGT sempre ha aportat candidatures multidisciplinaries perquè considerem que és essencial que tot el personal de l'empresa estiga representat en els comitèsDinky Juguetes no. 412 Austin Wagon ovp d'empresa a l'hora de

 
eXTReMe Tracker