exclusivo-CR-X Honda 43 1 Mark Hobbyjapan Sir Ef8 1989 Negro con número de seguimiento nuevo 43 ewmhaa16400-Diecast y vehículos de juguete

Brand: Hobby Japan (HobbyJAPAN)
MPN: PM4392BK UPC: 4981932048789
Hobbyjapan Mark 43 1 43 Honda CR-X Sir Ef8 1989 Negro con número de seguimiento nuevo
Principal

LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CANVI DE RÈGIM JURÍDIC DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciat hui al Bmw 2000 ti nº 17 winner 24h spa 1966 (ickx-Hahne)Consell d'Administració de VAERSA que es fa necessari transformar el règim jurídic de VAERSA per passar de ser una societat mercantil a ser una Entitat de Dret Públic (EDP).

L'anunci de la decisió al consell d'administració, creiem que ajudarà Autocult 05021 1959 Fiat 2100 speciale Limousine Lang azul oscuro 1 43 novedada desbloquejar l'actual situació de cessaments i no renovacions de encomanes.Si bien las certificaciones pueden ayudar

La decisió pot agradar més o menys peròFerrari 250 TRI 24H LeMans 1962 entenem que és una decisió fonamental per garantir la prestació dels serveis i buscar un marc jurídic més apropiat deAudi A5 Rs5 Team Abt Sportsline 5 3Rd Season Dtm 2015 Ekstrom Spark 1 43 SG214 les relacions laborals amb el personal.

Per la nostra part continuaremNo: Aburrir con detalles lluitant per a la reincorporació del personal cessat i el desbloqueig de les comandes d'obra forestal.

Salutacions.


LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CAMBIO DE RÉGIMEN JURÍDICO DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciado  hoy en el Consejo de Administración de VAERSA que se hace necesario transformar el régimen jurídico de VAERSASchuco 1 43 - Mercedes L319 Dunlop Neumático para pasar de ser una sociedad mercantil a ser una Entidad de Derecho Público (EDP).

El anuncio de la decisión en el consejoMaravilloso MODELCoche-Remolque Aero Flite Halcón Viajes 1948-Azul Claro Plata - 1 43 de administración, creemos que va a ayudar a desbloquear la actual situación de ceses y no renovaciones de encomiendas.El dron fue lanzado desde el techo de un camión de

La decisión puede gustar más o menos pero entendemos que es una decisión fundamental para garantizar la prestación de los servicios y buscar un marco jurídicoPoco común 1 32 54mm 21st Century Juguetes Soldado definitivo Segunda Guerra Mundial German 7.5cm IG.18 pistola más apropiado de las relaciones laborales del personal.

Por nuestra parte vamos a seguir luchando para la reincorporación del personal cesado y el desbloqueo de las encomiendas de obra forestal.

Un saludo.

 

 
Sí: Código abierto

JUDICIALITZACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL (RLT) I RESULTAT DE LES ELECCIONS SINDICALS EN VAERSA

El proper dia 26 de novembre es va a celebrar el judici del conflicte col·lectiu interposat per UGT sobre la incorporació de personal de encomanes a la RLT.

De moment, en la passada Comissió Negociadora l'empresa va anunciar que Sector Públic ha entès que, al menys, el personal d'encomanesSolido SB 1 43 - Lancia Flaminia Coupe Brun métal amb sentència ferma de reconeixement d'indefinit (en les seues diferents modalitats), ha d'estar integrat en la RLT. De fet, aquesta situació ésexplica el presidente de la SEIS la que justifica la nostra demanda judicial col·lectiva.

Leer más...

 

INTERVENCIÓ DE LA CONSELLERA A LES CORTS I ELECCIONS SINDICALS A ALACANT

El passat 16 d'octubre hi va haver una interpel·lació parlamentària a les Corts aMercedes c220 (202) metalizado azul azul Limited 1 18 bos-models Best of Show la Consellera Mirella Moya (us recomanem el seu visionat a la pàgina web de les Corts ).

La Consellera no va aportar ni va dir res sobre com solucionar la greu situació de Chevrolet Woody Surf Wagon 1939 1 18 6177VAERSA ​​que venim arrossegant des de fa anys, i tampoc ens sembla correcte que ara vinga amb Porsche 911 2.4S (verde) 1972 1 43 Spark S4925el "I tu més".

El Govern del Botànic s'ha reeditat, però en VAERSA ​​seguim amb la mateixa precarietat i incertesa laboral. A més, l'empresa va anunciar el cessament de

Leer más...

 

Us fem un apunt dels temes més destacats de la reunió de la comissió negociadora, de la qual podeu llegir l'acta:

 

1. RLT/MASSA SALARIAL/ALTRES.

L'empresa es reuneix el amb Sector Públic i Pressupostos. Yamaha YZR-M1 V. Rossi Indianapolis 2008A més d'abordar l'aprovació de la RLT i massa salarial, hem VW FAW Jetta A2 blancoo 1 18 modelo de cochesol·licitat que es proposen els següents temes: buscar un mecanisme que agilitze els processos de selecció i quina és la situació de l'aplicació del nou decret de condicions de treball.

Leer más...

UGT GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A VALÈNCIA

exclusivo-CR-X Honda 43 1 Mark Hobbyjapan Sir Ef8 1989 Negro con número de seguimiento nuevo 43 ewmhaa16400-Diecast y vehículos de juguete

Amb 279 vots UGT ha aconseguit ser la primera força sindical a València.

Durant els propers quatre anys continuarem lluitant per aconseguirAcción Figura Estrella Wars 322886 prodotto ufficiale la merescuda estabilitat laboral amb el personal i el reconeixement professional Hot Wheels a Medida Hiway Hauler Rey Kong Real Riders Limitado 1 25 Madede la gran faena que realitzem a VAERSA.

Salutacions.corre el riesgo de avergonzarse en la entrevista


UGT GANA LAS ELECCIONES SINDICALES EN VALÈNCIA

Con 279 votos UGT ha conseguido ser la primera fuerza sindical en València.

 

Durante los próximos cuatro años vamos a seguir luchando para conseguir la1 18 Peako 180460 McLaren MP4-12C GT3 2011 platastone 60 merecida estabilidad laboral del personal y el reconocimiento profesional Minichamps 155704610 opel commodore a cantero 24h spa 1970 kauhsen 1 18 nuevodel gran trabajo que realizamos en VAERSA.

Un saludo.

 

 
El sector sanitario sigue invirtiendo poco en TIC

Destaquem els temes més rellevants que podeu llegir en l'acta que us adjuntem:

1. Relació de Llocs de Treball (RLT)/Massa Salarial.

Ja és la segona vegada que Sector Públic dóna Minichamps Lamborghini Gallardo Lp 600 Street blancoo 1 18New artículo carabasses a VAERSA.

Sembla ser que els increments salarials acordats i la inclusió delSin Marca Vintage Metal blancoo cctrk Coca Cola Ford camión de reparto personal d'encomanes a la RLT són irrellevants per a algunes persones.

ELECCIONS SINDICALS A VAERSA

Aquest any celebrem les eleccions sindicals a VAERSA. S'han realitzat els preavisos a Alacant 1 50 pista Caterpillar 85566 D8T-Tipo Tractor Dozer W 8U Hoja-serie de línea de alta

Les votacions solen ser un mes després dels preavisos ja que Vintage Marx US Army Acero Prensado camión de transporte de tropas con cubierta de lonacal constituir les meses electorals, els censos, l'elaboració de les candidatures...1 43 Spark Ligier Js P217 23 2017 Le Mans Barthez Bureta Berthon SP5810

UGT sempre ha aportat candidatures multidisciplinaries perquè considerem que és essencial que tot el personal de l'empresa estiga representat en els comitèsNuevo Welly Escala 1 24 Ford Mustang GT 2015 de Japón d'empresa a l'hora de

 
eXTReMe Tracker