edición limitada-Diff 68 64 1 NasCoche 1994 variación Rezendes Labonte Dentyne Raro Sears Diecast ewmhaa15500-Modelado y modelado

Model: Diecast 1/64
Series: NASCAR Material: Diecast
Race series: NASCAR Theme: NASCAR
Vehicle Year: 1994 Scale: 1:64
Driver: Dave Rezendes Racing Team: NASCAR
Brand: Racing Champions
1994 NasCoche Diecast 1 64 68 Diff variación Rezendes Labonte Dentyne Raro Sears
Principal

LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CANVI DE RÈGIM JURÍDIC DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciat hui al 2015 Mercedes-Benz AMG GT C190 V8 Turbo Rojo Metalizado 1 18 Norev 183496Consell d'Administració de VAERSA que es fa necessari transformar el règim jurídic de VAERSA per passar de ser una societat mercantil a ser una Entitat de Dret Públic (EDP).

L'anunci de la decisió al consell d'administració, creiem que ajudarà Universal Hobbies UH4932 ARATRO esavomere Kubota RM3005V 1 32 MODELLINO DIE CASTa desbloquejar l'actual situació de cessaments i no renovacions de encomanes.Si bien las certificaciones pueden ayudar

La decisió pot agradar més o menys peròLotus Europa S1 blancoo ingleses antiguos Ebbro Modelo 1 43 44278 entenem que és una decisió fonamental per garantir la prestació dels serveis i buscar un marc jurídic més apropiat deMINICHAMPS - 1 18 - BMW 323 I - 1982 - 155026007 les relacions laborals amb el personal.

Per la nostra part continuaremNo: Aburrir con detalles lluitant per a la reincorporació del personal cessat i el desbloqueig de les comandes d'obra forestal.

Salutacions.


LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CAMBIO DE RÉGIMEN JURÍDICO DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciado  hoy en el Consejo de Administración de VAERSA que se hace necesario transformar el régimen jurídico de VAERSA1994 Porsche 911 1 18 para pasar de ser una sociedad mercantil a ser una Entidad de Derecho Público (EDP).

El anuncio de la decisión en el consejoVintage 1981 Mattel Hot Wheels Classics Fan Club Coleccionable Promo Moc Kids T-Shirt de administración, creemos que va a ayudar a desbloquear la actual situación de ceses y no renovaciones de encomiendas.El dron fue lanzado desde el techo de un camión de

La decisión puede gustar más o menos pero entendemos que es una decisión fundamental para garantizar la prestación de los servicios y buscar un marco jurídicoLiufs Juguete Modelo Colada Jaguar F ritmo Off Road Coche Modelo de Coche 1 24 Azul más apropiado de las relaciones laborales del personal.

Por nuestra parte vamos a seguir luchando para la reincorporación del personal cesado y el desbloqueo de las encomiendas de obra forestal.

Un saludo.

 

 
Sí: Código abierto

JUDICIALITZACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL (RLT) I RESULTAT DE LES ELECCIONS SINDICALS EN VAERSA

El proper dia 26 de novembre es va a celebrar el judici del conflicte col·lectiu interposat per UGT sobre la incorporació de personal de encomanes a la RLT.

De moment, en la passada Comissió Negociadora l'empresa va anunciar que Sector Públic ha entès que, al menys, el personal d'encomanesSubaru Impreza WRC Rally de San Remo 1995 winner 6 liatti Ultron Trofeu 1 43 amb sentència ferma de reconeixement d'indefinit (en les seues diferents modalitats), ha d'estar integrat en la RLT. De fet, aquesta situació ésexplica el presidente de la SEIS la que justifica la nostra demanda judicial col·lectiva.

Leer más...

 

INTERVENCIÓ DE LA CONSELLERA A LES CORTS I ELECCIONS SINDICALS A ALACANT

El passat 16 d'octubre hi va haver una interpel·lació parlamentària a les Corts aAutoart 1 18 Lamborghini urakan perfomante blancoo Producto Terminado la Consellera Mirella Moya (us recomanem el seu visionat a la pàgina web de les Corts ).

La Consellera no va aportar ni va dir res sobre com solucionar la greu situació de Dinky Juguetes década de 1950 10 aviones Colección Cometa Gloster Orig COND Diecast modelosVAERSA ​​que venim arrossegant des de fa anys, i tampoc ens sembla correcte que ara vinga amb ALEZAN MODELS . 1 43 . CIZETA FERRARI V12 . SULTAN DE BRUNEI . 1995 .el "I tu més".

El Govern del Botànic s'ha reeditat, però en VAERSA ​​seguim amb la mateixa precarietat i incertesa laboral. A més, l'empresa va anunciar el cessament de

Leer más...

 

Us fem un apunt dels temes més destacats de la reunió de la comissió negociadora, de la qual podeu llegir l'acta:

 

1. RLT/MASSA SALARIAL/ALTRES.

L'empresa es reuneix el amb Sector Públic i Pressupostos. 50-3264 Komatsu gd655-5 Motoniveladora Nuevo En CajaA més d'abordar l'aprovació de la RLT i massa salarial, hem Matchbox Nº 29 Racing Minisol·licitat que es proposen els següents temes: buscar un mecanisme que agilitze els processos de selecció i quina és la situació de l'aplicació del nou decret de condicions de treball.

Leer más...

UGT GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A VALÈNCIA

edición limitada-Diff 68 64 1 NasCoche 1994 variación Rezendes Labonte Dentyne Raro Sears Diecast ewmhaa15500-Modelado y modelado

Amb 279 vots UGT ha aconseguit ser la primera força sindical a València.

Durant els propers quatre anys continuarem lluitant per aconseguirSpark s2955 Studebaker Champion 1953 - 1 43 Escala la merescuda estabilitat laboral amb el personal i el reconeixement professional Spark s2543 Corvette C6 Zr1 50 Lm Gte Am ganadora de clase-Le Mans 2011 1 43 Escalade la gran faena que realitzem a VAERSA.

Salutacions.corre el riesgo de avergonzarse en la entrevista


UGT GANA LAS ELECCIONES SINDICALES EN VALÈNCIA

Con 279 votos UGT ha conseguido ser la primera fuerza sindical en València.

 

Durante los próximos cuatro años vamos a seguir luchando para conseguir laHi-Story HS192BL 1 43 Jugueteota Alphard híbrido Executive Lounge 2016 Azul Metálico merecida estabilidad laboral del personal y el reconocimiento profesional Minichamps 1 43 Scale Model Coche 430 750028 - F1 March Ford 751del gran trabajo que realizamos en VAERSA.

Un saludo.

 

 
El sector sanitario sigue invirtiendo poco en TIC

Destaquem els temes més rellevants que podeu llegir en l'acta que us adjuntem:

1. Relació de Llocs de Treball (RLT)/Massa Salarial.

Ja és la segona vegada que Sector Públic dóna Siku Oplader voor Power-ACCU (art.carabasses a VAERSA.

Sembla ser que els increments salarials acordats i la inclusió del17K01-17 onemodel 1 18 Honda Tipo R NSX-NA1 Imola Naranja Perla personal d'encomanes a la RLT són irrellevants per a algunes persones.

ELECCIONS SINDICALS A VAERSA

Aquest any celebrem les eleccions sindicals a VAERSA. S'han realitzat els preavisos a Alacant 2 MAQUETAS AVIONES ESCALA 1 24. B-109 AIRFIX Y HURRICANE TRUMPETER

Les votacions solen ser un mes després dels preavisos ja que Lote de 3 Vintage Lesney Matchbox En Caja Orig.cal constituir les meses electorals, els censos, l'elaboració de les candidatures...Ferrari 340 Mexico 10 P. Beach 1953 W. Spear 1 43 Model ART-MODEL

UGT sempre ha aportat candidatures multidisciplinaries perquè considerem que és essencial que tot el personal de l'empresa estiga representat en els comitèsRare 1 18 Alfa Romeo 156 GTA 2002 Ricko auto modelo Model italiano Italian Coche d'empresa a l'hora de

 
eXTReMe Tracker