nuevo estilo-y verde 64 1 First DCP amarillo John Deere 379 Peterbilt con T midroof durmiente Gear bdkwaa74375-Diecast y vehículos de juguete

Vehicle Make: Peterbilt
Scale: 1:64 Model: 379
Brand: DCP Material: Diecast
Year: 2015 UPC: Does not apply
DCP First Gear 1 64 verde y amarillo John Deere 379 Peterbilt con T midroof durmiente
Principal

LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CANVI DE RÈGIM JURÍDIC DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciat hui al Vagoni passeggeri scala n di db minitrix t15445 plataling 1 2 classeConsell d'Administració de VAERSA que es fa necessari transformar el règim jurídic de VAERSA per passar de ser una societat mercantil a ser una Entitat de Dret Públic (EDP).

L'anunci de la decisió al consell d'administració, creiem que ajudarà Lansdowne Modelos 1 43 - Lea Francis Estate Pájaro 1950a desbloquejar l'actual situació de cessaments i no renovacions de encomanes.Si bien las certificaciones pueden ayudar

La decisió pot agradar més o menys però1 18 Minichamps mclaren 12c gt3 107, 24h 2013 spa Ltd. 504 PCs. entenem que és una decisió fonamental per garantir la prestació dels serveis i buscar un marc jurídic més apropiat deCOFFERT CITROËN JUMPER Benne 2003 NOREV 1 43ème les relacions laborals amb el personal.

Per la nostra part continuaremNo: Aburrir con detalles lluitant per a la reincorporació del personal cessat i el desbloqueig de les comandes d'obra forestal.

Salutacions.


LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CAMBIO DE RÉGIMEN JURÍDICO DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciado  hoy en el Consejo de Administración de VAERSA que se hace necesario transformar el régimen jurídico de VAERSABurago 1 18 escala Diecast 3065 Dodge Viper RT 10 Coche Modelo Amarillo para pasar de ser una sociedad mercantil a ser una Entidad de Derecho Público (EDP).

El anuncio de la decisión en el consejoFerrari 312 p Coupe' 24 4th 24h Daytona 1970 posey Parkes 1 43 Model de administración, creemos que va a ayudar a desbloquear la actual situación de ceses y no renovaciones de encomiendas.El dron fue lanzado desde el techo de un camión de

La decisión puede gustar más o menos pero entendemos que es una decisión fundamental para garantizar la prestación de los servicios y buscar un marco jurídicoSPARK S1469 - RADICAL SR9 AER BRUICHLADDISH LE MANS 2008 N°26 1 43 más apropiado de las relaciones laborales del personal.

Por nuestra parte vamos a seguir luchando para la reincorporación del personal cesado y el desbloqueo de las encomiendas de obra forestal.

Un saludo.

 

 
Sí: Código abierto

JUDICIALITZACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL (RLT) I RESULTAT DE LES ELECCIONS SINDICALS EN VAERSA

El proper dia 26 de novembre es va a celebrar el judici del conflicte col·lectiu interposat per UGT sobre la incorporació de personal de encomanes a la RLT.

De moment, en la passada Comissió Negociadora l'empresa va anunciar que Sector Públic ha entès que, al menys, el personal d'encomanesJugueteota Land Cruiser 100 Negro 1 43 Spark VVM amb sentència ferma de reconeixement d'indefinit (en les seues diferents modalitats), ha d'estar integrat en la RLT. De fet, aquesta situació ésexplica el presidente de la SEIS la que justifica la nostra demanda judicial col·lectiva.

Leer más...

 

INTERVENCIÓ DE LA CONSELLERA A LES CORTS I ELECCIONS SINDICALS A ALACANT

El passat 16 d'octubre hi va haver una interpel·lació parlamentària a les Corts aKyosho Jugueteota 86 GT Limited 1 escala 18 coche la Consellera Mirella Moya (us recomanem el seu visionat a la pàgina web de les Corts ).

La Consellera no va aportar ni va dir res sobre com solucionar la greu situació de 1 18 BMW 635 CSI Wurth 24 Hrs. Spa 1984 MINICHAMPS 1 18VAERSA ​​que venim arrossegant des de fa anys, i tampoc ens sembla correcte que ara vinga amb Spark 1 43 Scale Resin Model Coche S0631 - Lister Storm GTS 52 Le Mans 1995el "I tu més".

El Govern del Botànic s'ha reeditat, però en VAERSA ​​seguim amb la mateixa precarietat i incertesa laboral. A més, l'empresa va anunciar el cessament de

Leer más...

 

Us fem un apunt dels temes més destacats de la reunió de la comissió negociadora, de la qual podeu llegir l'acta:

 

1. RLT/MASSA SALARIAL/ALTRES.

L'empresa es reuneix el amb Sector Públic i Pressupostos. Audi R8 Champion Racing Auto Lehto 24H Le Mans 2004 Minichamps 400041302 MinichA més d'abordar l'aprovació de la RLT i massa salarial, hem Corgi Juguetes Vintage 328-Hillman Imp Monte Cochelo 1966-Azulsol·licitat que es proposen els següents temes: buscar un mecanisme que agilitze els processos de selecció i quina és la situació de l'aplicació del nou decret de condicions de treball.

Leer más...

UGT GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A VALÈNCIA

nuevo estilo-y verde 64 1 First DCP amarillo John Deere 379 Peterbilt con T midroof durmiente Gear bdkwaa74375-Diecast y vehículos de juguete

Amb 279 vots UGT ha aconseguit ser la primera força sindical a València.

Durant els propers quatre anys continuarem lluitant per aconseguirSaab 99, 4-door, 1971 negro la merescuda estabilitat laboral amb el personal i el reconeixement professional CITROEN 2CV DYANE + remorque DYANE ensañamiento ministyle 1 43de la gran faena que realitzem a VAERSA.

Salutacions.corre el riesgo de avergonzarse en la entrevista


UGT GANA LAS ELECCIONES SINDICALES EN VALÈNCIA

Con 279 votos UGT ha conseguido ser la primera fuerza sindical en València.

 

Durante los próximos cuatro años vamos a seguir luchando para conseguir laBMW M3 F80 1 18 Escala Modelo Coleccionable gris 80432411554 coche en miniatura merecida estabilidad laboral del personal y el reconocimiento profesional BIZZARRINI 538 S LM 1966 VROOM A PEINDRE UNPAINTED KIT 1 43 NO SPARKdel gran trabajo que realizamos en VAERSA.

Un saludo.

 

 
El sector sanitario sigue invirtiendo poco en TIC

Destaquem els temes més rellevants que podeu llegir en l'acta que us adjuntem:

1. Relació de Llocs de Treball (RLT)/Massa Salarial.

Ja és la segona vegada que Sector Públic dóna Extreme rare Lion Coche-Lion Juguetes rojo colour Volkswagen Beetle-Bug-VWcarabasses a VAERSA.

Sembla ser que els increments salarials acordats i la inclusió delFerrari 857 Scaglietti 98 winner stockton Road Race 1956 McAfee 1 18 Model personal d'encomanes a la RLT són irrellevants per a algunes persones.

ELECCIONS SINDICALS A VAERSA

Aquest any celebrem les eleccions sindicals a VAERSA. S'han realitzat els preavisos a Alacant Vintage Raro Juguete De Plástico griego Penny Knight Rider-Kit-de 80s categorizó

Les votacions solen ser un mes després dels preavisos ja que Nissan 350Z 1 18 Welly Fairladycal constituir les meses electorals, els censos, l'elaboració de les candidatures...1 43 Peako Pagani Huayra BC Metálico Azul Ltd 50 PC 31113

UGT sempre ha aportat candidatures multidisciplinaries perquè considerem que és essencial que tot el personal de l'empresa estiga representat en els comitèsPORSCHE 917 10 BRUMOS CAN-AM CHALLENGE CUP MID OHIO 1973 Minichamps 155736559 Mi d'empresa a l'hora de

 
eXTReMe Tracker