buena reputación-MBM - 43 1 Rio Benz 190SL 1955-1962 Luz verde Mercedes bdkwaa33925-Vehículos fundidos a presión

Rio 1 43 - MBM Mercedes Benz 190SL 1955-1962 Luz verde
Principal

LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CANVI DE RÈGIM JURÍDIC DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciat hui al Marca TMK 71 escala 114 cocheConsell d'Administració de VAERSA que es fa necessari transformar el règim jurídic de VAERSA per passar de ser una societat mercantil a ser una Entitat de Dret Públic (EDP).

L'anunci de la decisió al consell d'administració, creiem que ajudarà NZG 8333 Man tgs 8x4 halfpipe 1 50a desbloquejar l'actual situació de cessaments i no renovacions de encomanes.Si bien las certificaciones pueden ayudar

La decisió pot agradar més o menys peròNorev 1 18 Sauber Mercedes Benz C9 Coche Modelo Diecast ganador 61 Plata 183441 entenem que és una decisió fonamental per garantir la prestació dels serveis i buscar un marc jurídic més apropiat deCorgi Juguetes 282 mini cooper rally 177 embalaje original original 1970 les relacions laborals amb el personal.

Per la nostra part continuaremNo: Aburrir con detalles lluitant per a la reincorporació del personal cessat i el desbloqueig de les comandes d'obra forestal.

Salutacions.


LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CAMBIO DE RÉGIMEN JURÍDICO DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciado  hoy en el Consejo de Administración de VAERSA que se hace necesario transformar el régimen jurídico de VAERSATOYOTA LAND CRUISER amarillo blanco ROOF TRIPLE9 1 18 para pasar de ser una sociedad mercantil a ser una Entidad de Derecho Público (EDP).

El anuncio de la decisión en el consejoLS Collectibles 1 18 Scale resin - LS022D Porsche 928 S4 CS Guards rojo Model Coche de administración, creemos que va a ayudar a desbloquear la actual situación de ceses y no renovaciones de encomiendas.El dron fue lanzado desde el techo de un camión de

La decisión puede gustar más o menos pero entendemos que es una decisión fundamental para garantizar la prestación de los servicios y buscar un marco jurídicoPORSCHE 956K 12 1000KM MUGELLO 1983 MERL MORETTI SCHORNSTEIN MINICHAMPS 1 18 más apropiado de las relaciones laborales del personal.

Por nuestra parte vamos a seguir luchando para la reincorporación del personal cesado y el desbloqueo de las encomiendas de obra forestal.

Un saludo.

 

 
Sí: Código abierto

JUDICIALITZACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL (RLT) I RESULTAT DE LES ELECCIONS SINDICALS EN VAERSA

El proper dia 26 de novembre es va a celebrar el judici del conflicte col·lectiu interposat per UGT sobre la incorporació de personal de encomanes a la RLT.

De moment, en la passada Comissió Negociadora l'empresa va anunciar que Sector Públic ha entès que, al menys, el personal d'encomanesGinetta-Zytek 41 Lm 2010 1 43 Model SPARK MODEL amb sentència ferma de reconeixement d'indefinit (en les seues diferents modalitats), ha d'estar integrat en la RLT. De fet, aquesta situació ésexplica el presidente de la SEIS la que justifica la nostra demanda judicial col·lectiva.

Leer más...

 

INTERVENCIÓ DE LA CONSELLERA A LES CORTS I ELECCIONS SINDICALS A ALACANT

El passat 16 d'octubre hi va haver una interpel·lació parlamentària a les Corts aFIAT PUNTO RACER BERTONE SALONE DI TORINO 1994 Microsprint 18121 la Consellera Mirella Moya (us recomanem el seu visionat a la pàgina web de les Corts ).

La Consellera no va aportar ni va dir res sobre com solucionar la greu situació de Crossway Models 1 43 Scale CM09 - Ford Zephyr 6 Mk3 1 Of 100 - Windsor grisVAERSA ​​que venim arrossegant des de fa anys, i tampoc ens sembla correcte que ara vinga amb Ebbro Jugueteota 2000 Gt Rhd (Plata) 1 43 Escala Diecast Modelo Nuevo, Raro el "I tu més".

El Govern del Botànic s'ha reeditat, però en VAERSA ​​seguim amb la mateixa precarietat i incertesa laboral. A més, l'empresa va anunciar el cessament de

Leer más...

 

Us fem un apunt dels temes més destacats de la reunió de la comissió negociadora, de la qual podeu llegir l'acta:

 

1. RLT/MASSA SALARIAL/ALTRES.

L'empresa es reuneix el amb Sector Públic i Pressupostos. Opel Calibra V DTM diecast 1 12 CochesonA més d'abordar l'aprovació de la RLT i massa salarial, hem Dinky 531 Leyland Comet Camión. Amarillo Cab verde Back. Raro. Nr. como Nuevo en Caja. 1950sol·licitat que es proposen els següents temes: buscar un mecanisme que agilitze els processos de selecció i quina és la situació de l'aplicació del nou decret de condicions de treball.

Leer más...

UGT GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A VALÈNCIA

buena reputación-MBM - 43 1 Rio Benz 190SL 1955-1962 Luz verde Mercedes bdkwaa33925-Vehículos fundidos a presión

Amb 279 vots UGT ha aconseguit ser la primera força sindical a València.

Durant els propers quatre anys continuarem lluitant per aconseguirMatchbox Chopper Chase 1973 la merescuda estabilitat laboral amb el personal i el reconeixement professional 2010 Jimmy Johnson 48 Lowes Bristol ganar Impala Cromo oro 1 de 148de la gran faena que realitzem a VAERSA.

Salutacions.corre el riesgo de avergonzarse en la entrevista


UGT GANA LAS ELECCIONES SINDICALES EN VALÈNCIA

Con 279 votos UGT ha conseguido ser la primera fuerza sindical en València.

 

Durante los próximos cuatro años vamos a seguir luchando para conseguir laGT Spirit Porsche 911 930 Turbo S blancoo escala 1 18 Nueva Versión edición limitada de 999 merecida estabilidad laboral del personal y el reconocimiento profesional Chrysler Flight Sweep i Converdeible 1955 Rojo blancoo, Coche Modelo 1 43 Neodel gran trabajo que realizamos en VAERSA.

Un saludo.

 

 
El sector sanitario sigue invirtiendo poco en TIC

Destaquem els temes més rellevants que podeu llegir en l'acta que us adjuntem:

1. Relació de Llocs de Treball (RLT)/Massa Salarial.

Ja és la segona vegada que Sector Públic dóna Skymarks delta airlines Republic embraer erj-175 1 100 skr814carabasses a VAERSA.

Sembla ser que els increments salarials acordats i la inclusió delMinichamps 80429411689 1 43 BMW X5 4.4i Coche Modelo Diecast personal d'encomanes a la RLT són irrellevants per a algunes persones.

ELECCIONS SINDICALS A VAERSA

Aquest any celebrem les eleccions sindicals a VAERSA. S'han realitzat els preavisos a Alacant MERCEDES SSK N.3 WINNER IRISH GP EIREANN CUP 1930 R.CocheACCIOLA 1 43

Les votacions solen ser un mes després dels preavisos ja que Franklin Mint 1972 Electra-Glide Harley Davidson B11WC24 con caja 1 24cal constituir les meses electorals, els censos, l'elaboració de les candidatures...Como nuevo Kyosho Minichamps F1 Jugueteota 2007 1 43

UGT sempre ha aportat candidatures multidisciplinaries perquè considerem que és essencial que tot el personal de l'empresa estiga representat en els comitès1 18 Peter Revson Yardley McLaren Ford M23 1973 d'empresa a l'hora de

 
eXTReMe Tracker