más orden-Mercedes-Benz 43 1 06 RepliCoches IXO 180 Coche Modelo Diecast guerra fría rpcws bdkwaa37525-Diecast y vehículos de juguete

Vehicle Make: Mercedes-Benz
Brand: IXO Material: Diecast
Type: Car - Passenger Scale: 1:43
UPC: Does not apply
IXO RepliCoches rpcws 06 1 43 Mercedes-Benz 180 Coche Modelo Diecast guerra fría
Principal

LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CANVI DE RÈGIM JURÍDIC DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciat hui al Corgi Juguetes 233 Heinkel prácticamente Menta CajaConsell d'Administració de VAERSA que es fa necessari transformar el règim jurídic de VAERSA per passar de ser una societat mercantil a ser una Entitat de Dret Públic (EDP).

L'anunci de la decisió al consell d'administració, creiem que ajudarà PMA 1 43 Porsche 911 Gt1 Street 1997a desbloquejar l'actual situació de cessaments i no renovacions de encomanes.Si bien las certificaciones pueden ayudar

La decisió pot agradar més o menys peròWiking cuchara excavadoras con ruedas 660 660 3 d 1 87 RG 3434 segunda mano entenem que és una decisió fonamental per garantir la prestació dels serveis i buscar un marc jurídic més apropiat deMinichamps botón 2015 McLaren MP4 30 Australiano GP 1 43 les relacions laborals amb el personal.

Per la nostra part continuaremNo: Aburrir con detalles lluitant per a la reincorporació del personal cessat i el desbloqueig de les comandes d'obra forestal.

Salutacions.


LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CAMBIO DE RÉGIMEN JURÍDICO DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciado  hoy en el Consejo de Administración de VAERSA que se hace necesario transformar el régimen jurídico de VAERSA4 Vintage-Snap-on - 7 16 Vasos Zócalo profundo-Cromo Look - NUEVO para pasar de ser una sociedad mercantil a ser una Entidad de Derecho Público (EDP).

El anuncio de la decisión en el consejoSchuco SH2476 MERCEDES 300 SLS N.30 P.O'SHEA SCCA CHAMPIONSHIP 1957 1 43 Modelli de administración, creemos que va a ayudar a desbloquear la actual situación de ceses y no renovaciones de encomiendas.El dron fue lanzado desde el techo de un camión de

La decisión puede gustar más o menos pero entendemos que es una decisión fundamental para garantizar la prestación de los servicios y buscar un marco jurídicoSchuco Piccolo set cubo de chapa 777 Ltd. 50171011 más apropiado de las relaciones laborales del personal.

Por nuestra parte vamos a seguir luchando para la reincorporación del personal cesado y el desbloqueo de las encomiendas de obra forestal.

Un saludo.

 

 
Sí: Código abierto

JUDICIALITZACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL (RLT) I RESULTAT DE LES ELECCIONS SINDICALS EN VAERSA

El proper dia 26 de novembre es va a celebrar el judici del conflicte col·lectiu interposat per UGT sobre la incorporació de personal de encomanes a la RLT.

De moment, en la passada Comissió Negociadora l'empresa va anunciar que Sector Públic ha entès que, al menys, el personal d'encomanes1 18 Biante - 2013 vf Commodore-Darrell Lee - 19 - Jonathon Webb amb sentència ferma de reconeixement d'indefinit (en les seues diferents modalitats), ha d'estar integrat en la RLT. De fet, aquesta situació ésexplica el presidente de la SEIS la que justifica la nostra demanda judicial col·lectiva.

Leer más...

 

INTERVENCIÓ DE LA CONSELLERA A LES CORTS I ELECCIONS SINDICALS A ALACANT

El passat 16 d'octubre hi va haver una interpel·lació parlamentària a les Corts aNuevos-vintage Barclay Metal áCocheos Botella serie 330 Auto Transportes Blister la Consellera Mirella Moya (us recomanem el seu visionat a la pàgina web de les Corts ).

La Consellera no va aportar ni va dir res sobre com solucionar la greu situació de AUDI A4 Saloon de 2015 Spark 1 43 5011504123VAERSA ​​que venim arrossegant des de fa anys, i tampoc ens sembla correcte que ara vinga amb JAL 1 escala 400 avión militar clásico para siempreel "I tu més".

El Govern del Botànic s'ha reeditat, però en VAERSA ​​seguim amb la mateixa precarietat i incertesa laboral. A més, l'empresa va anunciar el cessament de

Leer más...

 

Us fem un apunt dels temes més destacats de la reunió de la comissió negociadora, de la qual podeu llegir l'acta:

 

1. RLT/MASSA SALARIAL/ALTRES.

L'empresa es reuneix el amb Sector Públic i Pressupostos. Mercury art.651 Lotto 3 Ferrari Modulo Pininfarina Colori rojo Celeste amarillo.A més d'abordar l'aprovació de la RLT i massa salarial, hem Minichamps 540834301 Williams Ayrton Senna CEV prueba Ford FW08C 1983sol·licitat que es proposen els següents temes: buscar un mecanisme que agilitze els processos de selecció i quina és la situació de l'aplicació del nou decret de condicions de treball.

Leer más...

UGT GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A VALÈNCIA

más orden-Mercedes-Benz 43 1 06 RepliCoches IXO 180 Coche Modelo Diecast guerra fría rpcws bdkwaa37525-Diecast y vehículos de juguete

Amb 279 vots UGT ha aconseguit ser la primera força sindical a València.

Durant els propers quatre anys continuarem lluitant per aconseguirTEK68080 - SCANIA R09 Topline porteur 6x4 Avec remorque 4 Essieux LBC KARLSKOG la merescuda estabilitat laboral amb el personal i el reconeixement professional Mclaren mp4-12c gt3 Street (naranja) 2012de la gran faena que realitzem a VAERSA.

Salutacions.corre el riesgo de avergonzarse en la entrevista


UGT GANA LAS ELECCIONES SINDICALES EN VALÈNCIA

Con 279 votos UGT ha conseguido ser la primera fuerza sindical en València.

 

Durante los próximos cuatro años vamos a seguir luchando para conseguir laFranklin Mint 1 43 1955 Ford Crown Victoria Hardtop merecida estabilidad laboral del personal y el reconocimiento profesional Tony Stewart 14 Office Depot Go verde 2010 Impala acción C 140821 ogtsdel gran trabajo que realizamos en VAERSA.

Un saludo.

 

 
El sector sanitario sigue invirtiendo poco en TIC

Destaquem els temes més rellevants que podeu llegir en l'acta que us adjuntem:

1. Relació de Llocs de Treball (RLT)/Massa Salarial.

Ja és la segona vegada que Sector Públic dóna Mini-Champs 1 43 Porsche 911 S ONS R1 coche de seguridad 1974carabasses a VAERSA.

Sembla ser que els increments salarials acordats i la inclusió delJuguete Antiguo FerroCocheril de American Express robusto camión de FerroCocheril Juguete De Acero Prensado personal d'encomanes a la RLT són irrellevants per a algunes persones.

ELECCIONS SINDICALS A VAERSA

Aquest any celebrem les eleccions sindicals a VAERSA. S'han realitzat els preavisos a Alacant Scania - R topline + Scania 3 Caudenberg 1313 01 wsi 1618 1 50

Les votacions solen ser un mes després dels preavisos ja que 1 64 Inno 64 Honda Civic Integra Type-R DC5 Azul 2002 IN64-DC5-BLcal constituir les meses electorals, els censos, l'elaboració de les candidatures..., Japón F S Nuevo 81601 Autoart 1 18 AUDI R8 LMS 2016 Rojo Estado es nueva.

UGT sempre ha aportat candidatures multidisciplinaries perquè considerem que és essencial que tot el personal de l'empresa estiga representat en els comitèsHot Wheels Larry's y Wayne's Garage Conjunto de 5 todos firmados d'empresa a l'hora de

 
eXTReMe Tracker