¡envío gratis!-Joustra Goliath T15 Camión Bicone Cemento Azul Vintage xwbdaa33025-Juguetes antiguos

MPN: No se aplica
CÓDIGO EAN: Sin aplicable
Joustra Goliath T15 Camión Bicone Cemento Azul Vintage
Principal

LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CANVI DE RÈGIM JURÍDIC DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciat hui al 1987 PONTIAC FIREBIRD TRANS AM GTA Talladega 500 pace Coche diecast NasCoche 1 18 MoConsell d'Administració de VAERSA que es fa necessari transformar el règim jurídic de VAERSA per passar de ser una societat mercantil a ser una Entitat de Dret Públic (EDP).

L'anunci de la decisió al consell d'administració, creiem que ajudarà Neo Scale Models Saab 99 I Combi Coupe + Ford P7 20M Coupe RS 1 43 Resina, 2 unidadesa desbloquejar l'actual situació de cessaments i no renovacions de encomanes.Si bien las certificaciones pueden ayudar

La decisió pot agradar més o menys peròModelo Curvo aeropuerto edificios Diorama escala 1 500 entenem que és una decisió fonamental per garantir la prestació dels serveis i buscar un marc jurídic més apropiat deYonezawa DIAPET No.199 Isuzu 117 Coupe 1 40 Setagaya base Raro Vintage Coche De Japón les relacions laborals amb el personal.

Per la nostra part continuaremNo: Aburrir con detalles lluitant per a la reincorporació del personal cessat i el desbloqueig de les comandes d'obra forestal.

Salutacions.


LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CAMBIO DE RÉGIMEN JURÍDICO DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciado  hoy en el Consejo de Administración de VAERSA que se hace necesario transformar el régimen jurídico de VAERSArojoLINE FERRARI 430 GT JMB Racing n°99 Le Mans 2008 Ferte - Aucott 1.43 para pasar de ser una sociedad mercantil a ser una Entidad de Derecho Público (EDP).

El anuncio de la decisión en el consejoMaisto estreno edición Ford Explorer Sport Trac 1 18 Nuevo de administración, creemos que va a ayudar a desbloquear la actual situación de ceses y no renovaciones de encomiendas.El dron fue lanzado desde el techo de un camión de

La decisión puede gustar más o menos pero entendemos que es una decisión fundamental para garantizar la prestación de los servicios y buscar un marco jurídicoFERRARI F2001 M. SCHUMACHER 2001 HOTWHEELS 1 18 avec PUB más apropiado de las relaciones laborales del personal.

Por nuestra parte vamos a seguir luchando para la reincorporación del personal cesado y el desbloqueo de las encomiendas de obra forestal.

Un saludo.

 

 
Sí: Código abierto

JUDICIALITZACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL (RLT) I RESULTAT DE LES ELECCIONS SINDICALS EN VAERSA

El proper dia 26 de novembre es va a celebrar el judici del conflicte col·lectiu interposat per UGT sobre la incorporació de personal de encomanes a la RLT.

De moment, en la passada Comissió Negociadora l'empresa va anunciar que Sector Públic ha entès que, al menys, el personal d'encomanesEduard 1 350 CVN-65 Enterprise Parte 5 53237 amb sentència ferma de reconeixement d'indefinit (en les seues diferents modalitats), ha d'estar integrat en la RLT. De fet, aquesta situació ésexplica el presidente de la SEIS la que justifica la nostra demanda judicial col·lectiva.

Leer más...

 

INTERVENCIÓ DE LA CONSELLERA A LES CORTS I ELECCIONS SINDICALS A ALACANT

El passat 16 d'octubre hi va haver una interpel·lació parlamentària a les Corts aErtl 1 18 escala 7328 1969 Pontiac Gto Judge Negro metálico modelo de coche la Consellera Mirella Moya (us recomanem el seu visionat a la pàgina web de les Corts ).

La Consellera no va aportar ni va dir res sobre com solucionar la greu situació de Spark 18S274 Porsche 911 RSR 91 LMGTE Pro Le Mans 2016 MotorsportVAERSA ​​que venim arrossegant des de fa anys, i tampoc ens sembla correcte que ara vinga amb Rio 4453 - Mercedes 20-35 PS - 1909 1 43el "I tu més".

El Govern del Botànic s'ha reeditat, però en VAERSA ​​seguim amb la mateixa precarietat i incertesa laboral. A més, l'empresa va anunciar el cessament de

Leer más...

 

Us fem un apunt dels temes més destacats de la reunió de la comissió negociadora, de la qual podeu llegir l'acta:

 

1. RLT/MASSA SALARIAL/ALTRES.

L'empresa es reuneix el amb Sector Públic i Pressupostos. Audi Collection 1 43 - rs4 b7 mate cromado escultura pisapapeles MinichampsA més d'abordar l'aprovació de la RLT i massa salarial, hem Modelos Matchbox de antaño Y2-1.19a 1911 B Tipo London Bus Dewar's sol·licitat que es proposen els següents temes: buscar un mecanisme que agilitze els processos de selecció i quina és la situació de l'aplicació del nou decret de condicions de treball.

Leer más...

UGT GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A VALÈNCIA

¡envío gratis!-Joustra Goliath T15 Camión Bicone Cemento Azul Vintage xwbdaa33025-Juguetes antiguos

Amb 279 vots UGT ha aconseguit ser la primera força sindical a València.

Durant els propers quatre anys continuarem lluitant per aconseguirCorgi CC12510 Atkinson Borderer TAUTLINER WH Bowker Ltd Edición No. 0001 de 1800 la merescuda estabilitat laboral amb el personal i el reconeixement professional 556F Vintage Dinky 24Q Ford Vedette 49 verde 1 43 Meccanode la gran faena que realitzem a VAERSA.

Salutacions.corre el riesgo de avergonzarse en la entrevista


UGT GANA LAS ELECCIONES SINDICALES EN VALÈNCIA

Con 279 votos UGT ha conseguido ser la primera fuerza sindical en València.

 

Durante los próximos cuatro años vamos a seguir luchando para conseguir la1970 Plymouth Road Runner inpúrpura con negro Interior GMP merecida estabilidad laboral del personal y el reconocimiento profesional Minichamps Marlboro McLaren Honda 1988 Ayrton Senna Helmet Casque 1.8 Champion del gran trabajo que realizamos en VAERSA.

Un saludo.

 

 
El sector sanitario sigue invirtiendo poco en TIC

Destaquem els temes més rellevants que podeu llegir en l'acta que us adjuntem:

1. Relació de Llocs de Treball (RLT)/Massa Salarial.

Ja és la segona vegada que Sector Públic dóna Diecast NASCoche COT caso de exhibición 7 Coche verdeical 1 247 casocarabasses a VAERSA.

Sembla ser que els increments salarials acordats i la inclusió delSkoda 110R Coupe 1980 Racing rojo ABREX 1 18 118ABS707BX Miniature personal d'encomanes a la RLT són irrellevants per a algunes persones.

ELECCIONS SINDICALS A VAERSA

Aquest any celebrem les eleccions sindicals a VAERSA. S'han realitzat els preavisos a Alacant Ferrari 250 Europa Vignale rojo-Bianco 1 43 - bbr228b BBR

Les votacions solen ser un mes després dels preavisos ja que Alvis Tc108G Graber Converdeible 1957 Gun gris 1 43 Matrix MX50105-051cal constituir les meses electorals, els censos, l'elaboració de les candidatures...Autoart 76316 Mercedes Benz G500 4X4 2, blancoo brillante escala 1 18TH

UGT sempre ha aportat candidatures multidisciplinaries perquè considerem que és essencial que tot el personal de l'empresa estiga representat en els comitèsSaab 96 V4 beis coche en miniatura 18039 MCG 1 18 d'empresa a l'hora de

 
eXTReMe Tracker