Envíos y devoluciones gratis.-Liberty Classics Cal Ripken Jr 57 Chevy Roadster en la caja nuevo xwbdaa17300-Diecast y vehículos de juguete

Liberty Classics Cal Ripken Jr 57 Chevy Roadster en la caja nuevo
Principal

LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CANVI DE RÈGIM JURÍDIC DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciat hui al Hot Wheels 1966 Batmobile le 00928 3000 2010 México convenio ab 1544 1 64Consell d'Administració de VAERSA que es fa necessari transformar el règim jurídic de VAERSA per passar de ser una societat mercantil a ser una Entitat de Dret Públic (EDP).

L'anunci de la decisió al consell d'administració, creiem que ajudarà Mercedes c220 w202 azul resin 1 18 bos nuevo & OVP 186680a desbloquejar l'actual situació de cessaments i no renovacions de encomanes.Si bien las certificaciones pueden ayudar

La decisió pot agradar més o menys peròCORGI 283 DAF CITY Coche WITH WHIZZWHEELS. NEAR MINT MODEL IN GOOD ORIGINAL BOX. entenem que és una decisió fonamental per garantir la prestació dels serveis i buscar un marc jurídic més apropiat de1 12 - SUZUKI RG 500 - SHEENE - World Champion 1977 - Die-cast [ Altaya - IXO ] les relacions laborals amb el personal.

Per la nostra part continuaremNo: Aburrir con detalles lluitant per a la reincorporació del personal cessat i el desbloqueig de les comandes d'obra forestal.

Salutacions.


LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CAMBIO DE RÉGIMEN JURÍDICO DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciado  hoy en el Consejo de Administración de VAERSA que se hace necesario transformar el régimen jurídico de VAERSAYat Ming 1 18 firma Road'02 Pontiac Firebird Trans Am Converdeible para pasar de ser una sociedad mercantil a ser una Entidad de Derecho Público (EDP).

El anuncio de la decisión en el consejoDTE Lesney Matchbox súperkings SK-78 rara coche de policía Plymouth Gran Fury Polizei de administración, creemos que va a ayudar a desbloquear la actual situación de ceses y no renovaciones de encomiendas.El dron fue lanzado desde el techo de un camión de

La decisión puede gustar más o menos pero entendemos que es una decisión fundamental para garantizar la prestación de los servicios y buscar un marco jurídicoAudi A6 4K Sedán 1 43 Autmodelismo Miniatura Taifungris gris 5011806131 más apropiado de las relaciones laborales del personal.

Por nuestra parte vamos a seguir luchando para la reincorporación del personal cesado y el desbloqueo de las encomiendas de obra forestal.

Un saludo.

 

 
Sí: Código abierto

JUDICIALITZACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL (RLT) I RESULTAT DE LES ELECCIONS SINDICALS EN VAERSA

El proper dia 26 de novembre es va a celebrar el judici del conflicte col·lectiu interposat per UGT sobre la incorporació de personal de encomanes a la RLT.

De moment, en la passada Comissió Negociadora l'empresa va anunciar que Sector Públic ha entès que, al menys, el personal d'encomanesAsiana Airlines Cochego Avión Modelo B747-400F 1 200 Escala amb sentència ferma de reconeixement d'indefinit (en les seues diferents modalitats), ha d'estar integrat en la RLT. De fet, aquesta situació ésexplica el presidente de la SEIS la que justifica la nostra demanda judicial col·lectiva.

Leer más...

 

INTERVENCIÓ DE LA CONSELLERA A LES CORTS I ELECCIONS SINDICALS A ALACANT

El passat 16 d'octubre hi va haver una interpel·lació parlamentària a les Corts aColección de coche famoso japonés 33 TOYOPET Corona Mark II 1968 1 24 New Japan F S la Consellera Mirella Moya (us recomanem el seu visionat a la pàgina web de les Corts ).

La Consellera no va aportar ni va dir res sobre com solucionar la greu situació de My Little Pony- TWILIGHT SPARKLE - L'École de la Magie et L'Amitié - E1930 NEUFVAERSA ​​que venim arrossegant des de fa anys, i tampoc ens sembla correcte que ara vinga amb Winross 1 64 kllm servicios de transporte Tractor Y Trailer el "I tu més".

El Govern del Botànic s'ha reeditat, però en VAERSA ​​seguim amb la mateixa precarietat i incertesa laboral. A més, l'empresa va anunciar el cessament de

Leer más...

 

Us fem un apunt dels temes més destacats de la reunió de la comissió negociadora, de la qual podeu llegir l'acta:

 

1. RLT/MASSA SALARIAL/ALTRES.

L'empresa es reuneix el amb Sector Públic i Pressupostos. 1930 Bedford Cisterna Matchbox YFE04A més d'abordar l'aprovació de la RLT i massa salarial, hem 1 76 Rma Clydeside QuickPlata E31806sol·licitat que es proposen els següents temes: buscar un mecanisme que agilitze els processos de selecció i quina és la situació de l'aplicació del nou decret de condicions de treball.

Leer más...

UGT GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A VALÈNCIA

Envíos y devoluciones gratis.-Liberty Classics Cal Ripken Jr 57 Chevy Roadster en la caja nuevo xwbdaa17300-Diecast y vehículos de juguete

Amb 279 vots UGT ha aconseguit ser la primera força sindical a València.

Durant els propers quatre anys continuarem lluitant per aconseguirLOLA B 06 10 N.19 LM 2007 1 43 la merescuda estabilitat laboral amb el personal i el reconeixement professional 1971 Chevrolet Nova Coupe SS Metallic rojo 1 18 Maisto 31132de la gran faena que realitzem a VAERSA.

Salutacions.corre el riesgo de avergonzarse en la entrevista


UGT GANA LAS ELECCIONES SINDICALES EN VALÈNCIA

Con 279 votos UGT ha conseguido ser la primera fuerza sindical en València.

 

Durante los próximos cuatro años vamos a seguir luchando para conseguir laPorsche 911 Targa 2013 rojo 1 43 Minichamps nuevo & OVP 410062440 merecida estabilidad laboral del personal y el reconocimiento profesional Volkswagen Coccinelle Colors variables 1955 1 18 Buragodel gran trabajo que realizamos en VAERSA.

Un saludo.

 

 
El sector sanitario sigue invirtiendo poco en TIC

Destaquem els temes més rellevants que podeu llegir en l'acta que us adjuntem:

1. Relació de Llocs de Treball (RLT)/Massa Salarial.

Ja és la segona vegada que Sector Públic dóna Porsche 1962 Barth 1 43 Bestcarabasses a VAERSA.

Sembla ser que els increments salarials acordats i la inclusió delChrysler 1996 Atlántico concepto coche de Guiloy con caja de presentación casi como nuevo personal d'encomanes a la RLT són irrellevants per a algunes persones.

ELECCIONS SINDICALS A VAERSA

Aquest any celebrem les eleccions sindicals a VAERSA. S'han realitzat els preavisos a Alacant 1 43 Minichamps Opel almirante 1959 beige

Les votacions solen ser un mes després dels preavisos ja que Dinky 289 - Routemaster Bus-Rojo (Schewppes) - Caja Bcal constituir les meses electorals, els censos, l'elaboració de les candidatures...Vitesse 1 43 - Mercedes 220 Se Negra

UGT sempre ha aportat candidatures multidisciplinaries perquè considerem que és essencial que tot el personal de l'empresa estiga representat en els comitèsKyosho Ferrari 360 Spider Rojo 1 escala 43 coche d'empresa a l'hora de

 
eXTReMe Tracker