en promociones de estadios-cubierto Graffiti Calle Personalizado 53' utilidad Dry Van Semi Remolque 1 64 01 DCP xwbdaa55950-Diecast y vehículos de juguete

DCP Personalizado Calle Graffiti cubierto 53' utilidad Dry Van Semi Remolque 1 64 01
Principal

LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CANVI DE RÈGIM JURÍDIC DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciat hui al Tarmac 1 64 Honda Civic Tipo R FK 2 ADVAN Civic modelo de cocheConsell d'Administració de VAERSA que es fa necessari transformar el règim jurídic de VAERSA per passar de ser una societat mercantil a ser una Entitat de Dret Públic (EDP).

L'anunci de la decisió al consell d'administració, creiem que ajudarà Universal Hobbies UH5289 ZETOR CRYSTAL 8011 2WD 1 32 Modellinoa desbloquejar l'actual situació de cessaments i no renovacions de encomanes.Si bien las certificaciones pueden ayudar

La decisió pot agradar més o menys peròCorgi edificio Gran Bretaña 31008 Wimpey Bedford S bajo Cochegadora Pala & Thames Trader entenem que és una decisió fonamental per garantir la prestació dels serveis i buscar un marc jurídic més apropiat deCHEVY CAMARO INDY PACE Coche 2017 40th ANNIVERSARY 1 18 les relacions laborals amb el personal.

Per la nostra part continuaremNo: Aburrir con detalles lluitant per a la reincorporació del personal cessat i el desbloqueig de les comandes d'obra forestal.

Salutacions.


LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CAMBIO DE RÉGIMEN JURÍDICO DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciado  hoy en el Consejo de Administración de VAERSA que se hace necesario transformar el régimen jurídico de VAERSARAI 1 43 Isuzu erugamio Bus 2012 Tokyo Departamento de Policía Metropolitana criminal para pasar de ser una sociedad mercantil a ser una Entidad de Derecho Público (EDP).

El anuncio de la decisión en el consejoLuz verde 1 18 1980 Pontiac Firebird T a Motor Turbo Hood Die-Cast blancoo de administración, creemos que va a ayudar a desbloquear la actual situación de ceses y no renovaciones de encomiendas.El dron fue lanzado desde el techo de un camión de

La decisión puede gustar más o menos pero entendemos que es una decisión fundamental para garantizar la prestación de los servicios y buscar un marco jurídicoPorsche 550 Rs 35 19th Lm 1959 J. Kerguen R. Lacaze 1 43 Model BEST MODELS más apropiado de las relaciones laborales del personal.

Por nuestra parte vamos a seguir luchando para la reincorporación del personal cesado y el desbloqueo de las encomiendas de obra forestal.

Un saludo.

 

 
Sí: Código abierto

JUDICIALITZACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL (RLT) I RESULTAT DE LES ELECCIONS SINDICALS EN VAERSA

El proper dia 26 de novembre es va a celebrar el judici del conflicte col·lectiu interposat per UGT sobre la incorporació de personal de encomanes a la RLT.

De moment, en la passada Comissió Negociadora l'empresa va anunciar que Sector Públic ha entès que, al menys, el personal d'encomanesPORSCHE 996 GT3 RSR N°83 LE MANS 2006 SPARK S0971 1 43 Arrivée 16ème amb sentència ferma de reconeixement d'indefinit (en les seues diferents modalitats), ha d'estar integrat en la RLT. De fet, aquesta situació ésexplica el presidente de la SEIS la que justifica la nostra demanda judicial col·lectiva.

Leer más...

 

INTERVENCIÓ DE LA CONSELLERA A LES CORTS I ELECCIONS SINDICALS A ALACANT

El passat 16 d'octubre hi va haver una interpel·lació parlamentària a les Corts aKamaz 65206, Weiss, 1 43, inicio scale models la Consellera Mirella Moya (us recomanem el seu visionat a la pàgina web de les Corts ).

La Consellera no va aportar ni va dir res sobre com solucionar la greu situació de Minichamps bmw 1800 tisa 4 Ickx Van Ophem Winners 24h spa 1965VAERSA ​​que venim arrossegant des de fa anys, i tampoc ens sembla correcte que ara vinga amb Alfa Romeo 2000 Spider Quadrifoglio verde hard-top 1986 18 italia 1 18 18it001 moel "I tu més".

El Govern del Botànic s'ha reeditat, però en VAERSA ​​seguim amb la mateixa precarietat i incertesa laboral. A més, l'empresa va anunciar el cessament de

Leer más...

 

Us fem un apunt dels temes més destacats de la reunió de la comissió negociadora, de la qual podeu llegir l'acta:

 

1. RLT/MASSA SALARIAL/ALTRES.

L'empresa es reuneix el amb Sector Públic i Pressupostos. Renault Wind 2010 gris Minichamps 1 43A més d'abordar l'aprovació de la RLT i massa salarial, hem 1950s Bronce Structo camión Ready-Mix de hormigón, acero prensado Excelente Estado sol·licitat que es proposen els següents temes: buscar un mecanisme que agilitze els processos de selecció i quina és la situació de l'aplicació del nou decret de condicions de treball.

Leer más...

UGT GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A VALÈNCIA

en promociones de estadios-cubierto Graffiti Calle Personalizado 53' utilidad Dry Van Semi Remolque 1 64 01 DCP xwbdaa55950-Diecast y vehículos de juguete

Amb 279 vots UGT ha aconseguit ser la primera força sindical a València.

Durant els propers quatre anys continuarem lluitant per aconseguirMinichamps 1 18 Porsche Cayenne Turbo S 2014 Negro la merescuda estabilitat laboral amb el personal i el reconeixement professional Ultra models, city bus yaa-2 gigant Russia 1932 projootipo USSR 1 43 OVPde la gran faena que realitzem a VAERSA.

Salutacions.corre el riesgo de avergonzarse en la entrevista


UGT GANA LAS ELECCIONES SINDICALES EN VALÈNCIA

Con 279 votos UGT ha conseguido ser la primera fuerza sindical en València.

 

Durante los próximos cuatro años vamos a seguir luchando para conseguir laFormula 1 Williams Renault FW16B 0 Winner Japanese GP 1994 - 1 43 - Minichamps merecida estabilidad laboral del personal y el reconocimiento profesional 1956-1962 epperly Indy Coche (3D) 1 43 escala Impresodel gran trabajo que realizamos en VAERSA.

Un saludo.

 

 
El sector sanitario sigue invirtiendo poco en TIC

Destaquem els temes més rellevants que podeu llegir en l'acta que us adjuntem:

1. Relació de Llocs de Treball (RLT)/Massa Salarial.

Ja és la segona vegada que Sector Públic dóna NZG 905 40 - MERCEDES BENZ AROCS 8X4 BENNE BASCULANTE blanco 1 50carabasses a VAERSA.

Sembla ser que els increments salarials acordats i la inclusió delRos 1 32 escala LEMKEN Rubin 12M Compact Disc grada personal d'encomanes a la RLT són irrellevants per a algunes persones.

ELECCIONS SINDICALS A VAERSA

Aquest any celebrem les eleccions sindicals a VAERSA. S'han realitzat els preavisos a Alacant AC419462 757-200 1 400 Modelo 4X-EBM el al

Les votacions solen ser un mes després dels preavisos ja que Autoart 1 18 Honda Nsx Type R Amarillocal constituir les meses electorals, els censos, l'elaboració de les candidatures...1 18 pandem Jugueteota 86 V3

UGT sempre ha aportat candidatures multidisciplinaries perquè considerem que és essencial que tot el personal de l'empresa estiga representat en els comitèsAutoart 1 18 2009 Porsche 911 GT3 RSR 997 blancoO LLANO CUERPO VERSIÓN 80973 Nuevo d'empresa a l'hora de

 
eXTReMe Tracker