gran descuento-72 1 dragón de F-16C Fighting Falcon 19TH Tfs 363RD TFW 9TH AF Alas xwbdaa35725-Fundición a presión y vehículos

Brand: Dragon Wings
Vehicle Type: Military Airplane MPN: 50006
Material: DieCast Scale: 1:72
Features: Unopened Box, With Stand EAN: Does not apply
Alas de dragón 1 72 F-16C Fighting Falcon 19TH Tfs 363RD TFW 9TH AF
Principal

LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CANVI DE RÈGIM JURÍDIC DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciat hui al CORD L-29 PHAETON SEDAN CLOSED 1931 CREME 1 43Consell d'Administració de VAERSA que es fa necessari transformar el règim jurídic de VAERSA per passar de ser una societat mercantil a ser una Entitat de Dret Públic (EDP).

L'anunci de la decisió al consell d'administració, creiem que ajudarà Minichamps 1 12 honda nsr 500-valentino rosi equipo nastro azzuro honda-gp 50a desbloquejar l'actual situació de cessaments i no renovacions de encomanes.Si bien las certificaciones pueden ayudar

La decisió pot agradar més o menys peròMaquette Bateau 1 350 Trumpeter Porte-avions USS Ticonderoga Ref 05609 entenem que és una decisió fonamental per garantir la prestació dels serveis i buscar un marc jurídic més apropiat deRW MODELL - MERCEDES BENZ 1313 - MINI AUTO 4032 LINTORF - GOOD CONDITION les relacions laborals amb el personal.

Per la nostra part continuaremNo: Aburrir con detalles lluitant per a la reincorporació del personal cessat i el desbloqueig de les comandes d'obra forestal.

Salutacions.


LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CAMBIO DE RÉGIMEN JURÍDICO DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciado  hoy en el Consejo de Administración de VAERSA que se hace necesario transformar el régimen jurídico de VAERSAEscala 1 18 Ertl Clásico 1949 Mercury Coupe Coche Modelo Diecast James Dean para pasar de ser una sociedad mercantil a ser una Entidad de Derecho Público (EDP).

El anuncio de la decisión en el consejoFerrari 166 MM 1948 rojo 1 43 HOT WHEELS P9938 de administración, creemos que va a ayudar a desbloquear la actual situación de ceses y no renovaciones de encomiendas.El dron fue lanzado desde el techo de un camión de

La decisión puede gustar más o menos pero entendemos que es una decisión fundamental para garantizar la prestación de los servicios y buscar un marco jurídicoGEMINI JETS EMBRAER ERJ-190 JET azul 1 200 más apropiado de las relaciones laborales del personal.

Por nuestra parte vamos a seguir luchando para la reincorporación del personal cesado y el desbloqueo de las encomiendas de obra forestal.

Un saludo.

 

 
Sí: Código abierto

JUDICIALITZACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL (RLT) I RESULTAT DE LES ELECCIONS SINDICALS EN VAERSA

El proper dia 26 de novembre es va a celebrar el judici del conflicte col·lectiu interposat per UGT sobre la incorporació de personal de encomanes a la RLT.

De moment, en la passada Comissió Negociadora l'empresa va anunciar que Sector Públic ha entès que, al menys, el personal d'encomanesRoadster AUTOart 79117-1 18 Lamborghini Centenario - amarillo - nuevos amb sentència ferma de reconeixement d'indefinit (en les seues diferents modalitats), ha d'estar integrat en la RLT. De fet, aquesta situació ésexplica el presidente de la SEIS la que justifica la nostra demanda judicial col·lectiva.

Leer más...

 

INTERVENCIÓ DE LA CONSELLERA A LES CORTS I ELECCIONS SINDICALS A ALACANT

El passat 16 d'octubre hi va haver una interpel·lació parlamentària a les Corts aSpark Gemballa Mig U1 coche escala 2010 1 43 la Consellera Mirella Moya (us recomanem el seu visionat a la pàgina web de les Corts ).

La Consellera no va aportar ni va dir res sobre com solucionar la greu situació de Caterpillar CAT 1 50 diecast camión articulado subterráneo de AD45B Modelo 85159VAERSA ​​que venim arrossegant des de fa anys, i tampoc ens sembla correcte que ara vinga amb Spark Lancia D20 1953 Le Mans P. TARUFFI y U. Maglioli S4721 1 43 En Caja Selladael "I tu més".

El Govern del Botànic s'ha reeditat, però en VAERSA ​​seguim amb la mateixa precarietat i incertesa laboral. A més, l'empresa va anunciar el cessament de

Leer más...

 

Us fem un apunt dels temes més destacats de la reunió de la comissió negociadora, de la qual podeu llegir l'acta:

 

1. RLT/MASSA SALARIAL/ALTRES.

L'empresa es reuneix el amb Sector Públic i Pressupostos. MODELLISMO NAVALE COREL TOULONNAISE - SM52 Goletta francese del 1823A més d'abordar l'aprovació de la RLT i massa salarial, hem Minichamps McLaren Collection NO3 MP 4 8 Ford 1993 Mika obligaba, 1 43, MIB sol·licitat que es proposen els següents temes: buscar un mecanisme que agilitze els processos de selecció i quina és la situació de l'aplicació del nou decret de condicions de treball.

Leer más...

UGT GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A VALÈNCIA

gran descuento-72 1 dragón de F-16C Fighting Falcon 19TH Tfs 363RD TFW 9TH AF Alas xwbdaa35725-Fundición a presión y vehículos

Amb 279 vots UGT ha aconseguit ser la primera força sindical a València.

Durant els propers quatre anys continuarem lluitant per aconseguirSchuco AUDI 80 1 43 escala Diecast hecho Kit la merescuda estabilitat laboral amb el personal i el reconeixement professional GT Spirit Mercedes Benz S63 AMG Clase S Coupé (C217) coche modelo de resina negra 1 18de la gran faena que realitzem a VAERSA.

Salutacions.corre el riesgo de avergonzarse en la entrevista


UGT GANA LAS ELECCIONES SINDICALES EN VALÈNCIA

Con 279 votos UGT ha conseguido ser la primera fuerza sindical en València.

 

Durante los próximos cuatro años vamos a seguir luchando para conseguir laPORSCHE GT3R N.33 súper GT500 2012 KAGEYAMA-FUJII 1 43 merecida estabilidad laboral del personal y el reconocimiento profesional Franklin Danbury Mint 1 10 2007 Harley Davidson Patrimonio Softail Clásico Modelodel gran trabajo que realizamos en VAERSA.

Un saludo.

 

 
El sector sanitario sigue invirtiendo poco en TIC

Destaquem els temes més rellevants que podeu llegir en l'acta que us adjuntem:

1. Relació de Llocs de Treball (RLT)/Massa Salarial.

Ja és la segona vegada que Sector Públic dóna 1 64 Hot Wheels Pop Culture Alex Ross Dc Heroes 5 Piezas Set DLB45carabasses a VAERSA.

Sembla ser que els increments salarials acordats i la inclusió delLand Speed Record Coche SWAMP RAT 33 1988 SENZA PINNA (NO FIN) 1 43 ASSEMBLATO personal d'encomanes a la RLT són irrellevants per a algunes persones.

ELECCIONS SINDICALS A VAERSA

Aquest any celebrem les eleccions sindicals a VAERSA. S'han realitzat els preavisos a Alacant Minichamps 1 18 Rover Vitesse 3.5 V8 1986 Rojo

Les votacions solen ser un mes després dels preavisos ja que Minichamps 2013 Porsche 918 Spyder Weissach Paquete 1 18 Escala Nuevo en Stockcal constituir les meses electorals, els censos, l'elaboració de les candidatures...1 18 Minichamps Bentley Continental GTC 2006 blanco

UGT sempre ha aportat candidatures multidisciplinaries perquè considerem que és essencial que tot el personal de l'empresa estiga representat en els comitèsHot Wheels rojoline 1967 Original Vintage verde Mustang personalizado de Hong Kong d'empresa a l'hora de

 
eXTReMe Tracker