Web oficial-TAMIYA 1 24 KIT AUTO IN PLASTICA MERCEDES-BENZ SLR MCLAREN ART 24290 xwbdaa55050-Modelado

TAMIYA 1 24 KIT AUTO IN PLASTICA MERCEDES-BENZ SLR MCLAREN ART 24290
Principal

LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CANVI DE RÈGIM JURÍDIC DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciat hui al Aston Martin Dbr9 BMS 100 - 24H LE MANS 2007 1 43 SPARK S1211Consell d'Administració de VAERSA que es fa necessari transformar el règim jurídic de VAERSA per passar de ser una societat mercantil a ser una Entitat de Dret Públic (EDP).

L'anunci de la decisió al consell d'administració, creiem que ajudarà Jurassic World Legacy Colección Set Lote 6 paquetes el Dr. Alan Grant saltar NUEVO FSa desbloquejar l'actual situació de cessaments i no renovacions de encomanes.Si bien las certificaciones pueden ayudar

La decisió pot agradar més o menys peròCorgi 1140 Bedford TK petrolero Mobilgas entenem que és una decisió fonamental per garantir la prestació dels serveis i buscar un marc jurídic més apropiat deHotwheels mezcla Bicicleta Lote 3 les relacions laborals amb el personal.

Per la nostra part continuaremNo: Aburrir con detalles lluitant per a la reincorporació del personal cessat i el desbloqueig de les comandes d'obra forestal.

Salutacions.


LA CONSELLERA MIREIA MOLLÀ ANUNCIA EL CAMBIO DE RÉGIMEN JURÍDICO DE VAERSA

La Consellera Mireia Mollà ha anunciado  hoy en el Consejo de Administración de VAERSA que se hace necesario transformar el régimen jurídico de VAERSACabeza de remolque de 1 50 maestros Diecast 71017 Int 'l HX520 día cabina en tándem Tractor XL120 para pasar de ser una sociedad mercantil a ser una Entidad de Derecho Público (EDP).

El anuncio de la decisión en el consejo de administración, creemos que va a ayudar a desbloquear la actual situación de ceses y no renovaciones de encomiendas.El dron fue lanzado desde el techo de un camión de

La decisión puede gustar más o menos pero entendemos que es una decisión fundamental para garantizar la prestación de los servicios y buscar un marco jurídicoBigbird 500 británico Asia Airways BA B747-400 1990s Landor Color 1 500 más apropiado de las relaciones laborales del personal.

Por nuestra parte vamos a seguir luchando para la reincorporación del personal cesado y el desbloqueo de las encomiendas de obra forestal.

Un saludo.

 

 
Sí: Código abierto

JUDICIALITZACIÓ DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL (RLT) I RESULTAT DE LES ELECCIONS SINDICALS EN VAERSA

El proper dia 26 de novembre es va a celebrar el judici del conflicte col·lectiu interposat per UGT sobre la incorporació de personal de encomanes a la RLT.

De moment, en la passada Comissió Negociadora l'empresa va anunciar que Sector Públic ha entès que, al menys, el personal d'encomanesFerrari 330 p2 le mans test 1965 surtes Parkes VacCocheella Best 1 43 be9491 Model amb sentència ferma de reconeixement d'indefinit (en les seues diferents modalitats), ha d'estar integrat en la RLT. De fet, aquesta situació ésexplica el presidente de la SEIS la que justifica la nostra demanda judicial col·lectiva.

Leer más...

 

INTERVENCIÓ DE LA CONSELLERA A LES CORTS I ELECCIONS SINDICALS A ALACANT

El passat 16 d'octubre hi va haver una interpel·lació parlamentària a les Corts aBurago 1957 Ferrari 250 teEstrellaossa rojo coche descapotable modelo diecast escala 1 24 la Consellera Mirella Moya (us recomanem el seu visionat a la pàgina web de les Corts ).

La Consellera no va aportar ni va dir res sobre com solucionar la greu situació de Porsche 914 6 - Gérard Larousse J.-C. Perramond - Monte Cochelo 1971 1 - SparkVAERSA ​​que venim arrossegant des de fa anys, i tampoc ens sembla correcte que ara vinga amb Hot Wheels L7117 FERRARI 599 GTB FIORANO PANAMERICAN TOUR 2006 rojo 1 18 Modellinel "I tu més".

El Govern del Botànic s'ha reeditat, però en VAERSA ​​seguim amb la mateixa precarietat i incertesa laboral. A més, l'empresa va anunciar el cessament de

Leer más...

 

Us fem un apunt dels temes més destacats de la reunió de la comissió negociadora, de la qual podeu llegir l'acta:

 

1. RLT/MASSA SALARIAL/ALTRES.

L'empresa es reuneix el amb Sector Públic i Pressupostos. GROVE GMK 7550 CRANE 1 50 NZG 526A més d'abordar l'aprovació de la RLT i massa salarial, hem 2005 BMW 330i Touring (E91) Kyosho 1 18 KY08733GR difícil de encontrarsol·licitat que es proposen els següents temes: buscar un mecanisme que agilitze els processos de selecció i quina és la situació de l'aplicació del nou decret de condicions de treball.

Leer más...

UGT GUANYA LES ELECCIONS SINDICALS A VALÈNCIA

Web oficial-TAMIYA 1 24 KIT AUTO IN PLASTICA MERCEDES-BENZ SLR MCLAREN ART 24290 xwbdaa55050-Modelado

Amb 279 vots UGT ha aconseguit ser la primera força sindical a València.

Durant els propers quatre anys continuarem lluitant per aconseguirMenta mayst R35Gt-R Lamborghini Urus 2 Set la merescuda estabilitat laboral amb el personal i el reconeixement professional ALBATROS ( OcCre - 12500 )de la gran faena que realitzem a VAERSA.

Salutacions.corre el riesgo de avergonzarse en la entrevista


UGT GANA LAS ELECCIONES SINDICALES EN VALÈNCIA

Con 279 votos UGT ha conseguido ser la primera fuerza sindical en València.

 

Durante los próximos cuatro años vamos a seguir luchando para conseguir laPathfinder Viscount 1 43 VISC2 - 1974 Ford Cortina Mk. III 2000E 1 Of 600 rojo merecida estabilidad laboral del personal y el reconocimiento profesional Porsche 911 (930) Turbo Usa 1985 Met.azul 1 43 Model NEO SCALE MODELSdel gran trabajo que realizamos en VAERSA.

Un saludo.

 

 
El sector sanitario sigue invirtiendo poco en TIC

Destaquem els temes més rellevants que podeu llegir en l'acta que us adjuntem:

1. Relació de Llocs de Treball (RLT)/Massa Salarial.

Ja és la segona vegada que Sector Públic dóna JOLLY MODEL JL0154 - FERRARI 212 SPYDER GIRO DI SICILIA 1952 N°440 1 43carabasses a VAERSA.

Sembla ser que els increments salarials acordats i la inclusió delJemini Modelos-JMR1 1955 Rover 90 verde blancoo-Cheshire policía-xcelnt BOXD c1980 personal d'encomanes a la RLT són irrellevants per a algunes persones.

ELECCIONS SINDICALS A VAERSA

Aquest any celebrem les eleccions sindicals a VAERSA. S'han realitzat els preavisos a Alacant Gt Spirit 1 18 scale resin-gt201 Porsche 968 turbo s azul

Les votacions solen ser un mes després dels preavisos ja que cal constituir les meses electorals, els censos, l'elaboració de les candidatures...DeLorean 1981 Volver al Futuro Máquina del tiempo parte 2 DIE-CAST 1 18 SUNEstrella 9 pulgadas

UGT sempre ha aportat candidatures multidisciplinaries perquè considerem que és essencial que tot el personal de l'empresa estiga representat en els comitèsTFRRUK08 - AUDI QUATTRO N.14 RETIrojo RAC RALLY 1984 N.HARRIS-M.WILSON 1 43 MODEL d'empresa a l'hora de

 
eXTReMe Tracker